Aarhus spiseguide - Tre lækre restauranter i smilets by

aarhus spiseguide food club aarhus

Jeg var inviteret til middagen på FOOD CLUB Aarhus, der bliver omtalt i denne Aarhus spiseguide. Læs om eventet hos Bloggersbyheart.dk her!

Danmarks anden største by, Aarhus, har masser af lækre restauranter med noget for enhver smag. Her i indlægget anbefaler jeg tre af dem.

FOOD CLUB Aarhus

aarhus spiseguide food club

FOOD CLUB Aarhus er Madklubbens geniale buffetkoncept. Det er en buffetrestaurant med fokus på kvalitet, spændende retter og bæredygtighed. Herudover er det en restaurant med plads til alle, og den er også utrolig børnevenlig. Hos FOOD CLUB Aarhus kan du spise en god middag for kun 275 kroner per person (325 kroner fredag og lørdag), hvilket også inkluderer fri bar i halvanden time. Ønsker du at blive længere, koster det blot 50 kroner per person per ekstra time. Fik jeg nævnt, at de også har "lav-selv-softice" fra Hansen Is?

lav selv softice hansens is food club aarhus

FOOD CLUB Aarhus er god og billig kvalitetsmad for enhver smag (også folk med allergi eller veganere) i smukke lokaler, og jeg kan både anbefale det til dig, der har børn, eller dig der gerne vil ud at spise med veninderne inden en tur i byen.

Læs mere om FOOD CLUB Aarhus her!

buffet food club aarhus

MASH Aarhus



Er du til hummer til forret og en god steak til hovedret, så er MASH et besøg værd. Du finder MASH Aarhus i det berømte Hotel Ritz lige rundt om hjørnet fra Banegårdspladsen. MASH byder på hyggelige omgivelser, og udover fantastisk mad, kan du også nyde lækre cocktails. Stedet er perfekt til en date night eller en aften ude med vennerne.

Læs mere om MASH Aarhus her!

Memphis Roadhouse

memphis roadhouse

Er du til afslappet atmosfære, som en diner i USA, så prøv en middag på Memphis Roadhouse tæt ved åen i Aarhus. Jeg kan især anbefale deres superlækre hotwings! Herudover har jeg smagt deres beef brisket med coleslaw, cajun corn og french fries, som selvfølgelig blev nydt sammen med en fadøl. Kødet var langtidsstegt, og var så mørt og lækkert. Det var virkelig et smagfuldt måltid, der smagte skønt, men også mættede utrolig meget.

Læs mere om Memphis Roadhouse her!

memphis roadhouse

Læs også: Date med gourmet middag og en fancy sky bar i Malmø

Hvilke restauranter kan du anbefale i Aarhus? 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!