Guide - Oplev Kolding med børn

oplev kolding med børn geografisk have

Kolding er perfekt at besøge, hvis du søger en dansk børnevenlig by med en masse at byde på. Vi blev virkelig positivt overrasket over, hvor mange aktiviteter byen har til børn.

Her i indlægget kan du se, hvad vi nåede at opleve i Kolding, da vi var på en weekendtur fra fredag aften til søndag formiddag.

Læs også: Rejseguide til 48 timer i Randers med børn

Børnevenligt hotel i Kolding

Vi overnattede på hotellet Milling Hotel Saxildhus, der er beliggende centralt i Kolding. Her overnattede vi på et familieværelse med plads til to voksne og to børn, og på hotellet var der både legerum og eftermiddagssnacks til børnene.

Morgenmadsbuffetten var også rigtig fin, og der var noget for enhver smag. Et super hotel til børnefamilien.

Milling Hotel Saxildhus KoldingMilling Hotel Saxildhus morgenmad

Oplev Kolding med børn

Legeparken i Kolding

I centrum af Kolding finder du Legeparken, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre. Her er legepladser, mooncars, en sø med cykelbåde og minigolf. Der er også fire grill-steder, en kiosk samt toiletter.

legeparken koldinglegeparken kolding

Trapholt museum

Trapholt museum er et museum for moderne kunst, og det er en oplevelse for både store og små. Her finder du udstillinger for de voksne samt underholdning for børnene. Da vi var der, kunne børnene blandt andet bygge sin egen stol i krea-rummet, og personalet var rigtig gode til at hjælpe og lave sjov med børnene.

Tjek de aktuelle udstillinger ud på trapholt.dk

trapholt museumTrapholt museum

Geografisk Have

Tag en tur til Koldings botaniske have, Geografisk Have, hvor du kan klappe geder, kigge på høns, kaniner, ponyer og egern. Der er også mulighed for at lege på en af havens legepladser, kigge på fine planter og blomster samt at gå en tur i Kolding miniby. Et rigtig fint og hyggeligt sted for hele familien.

Læs mere på geografiskhave.dk

geografisk have botaniskkolding miniby

Koldinghus

Koldinghus er et over 750 år gammelt kongeslot. I dag fungerer Koldinghus som museum med forskellige udstillinger. Du har også mulighed for at spise dejlig mad og opleve den fine udsigt ud over byen, fjorden og slotssøen.

Læs mere om Koldinghus her

koldinghuskoldinghus

Skyen i Kolding midtby

Kolding har flere gode legepladser, og vi besøgte blandt andet legeskulpturen Skyen på Vestertorv i midtbyen, hvor der er rig mulighed for at latre og rutsje. Skyen er tiltænkt de 6-12 årige, men William på 4,5 år synes også, den var et hit.

skyen legeplads koldingskyen legeskulptur

En børnevenlig middag

Skal middagen være børnevenlig, så kan I spise en amerikansk middag på Bone's i Kolding. Her er der plads til børnene, som både kan være i legerummet og gå amok i is-buffetten. De fik også hver en ballon og en lille gave. Når børnene er glade og underholdt, bliver det ofte også en hyggeligere oplevelse for de voksne.

Se menu-kortet og bestil bord her

bones koldingbones

Andre børnevenlige oplevelser, som vi har tilgode

Kolding har meget mere at byde på til børnefamilien, blandt andet Kolding bibliotek, Harteværket og Go Monkey.

Få masser af inspiration på visitkolding.dk

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!