Oplev Kitzbühel om sommeren med børn

kitzbühel rejseguide

Den østrigske by, Kitzbühel, er fantastisk at besøge om sommeren. Udover smuk natur byder Kitzbühel også på en hyggelig og farverig by med lækre restauranter, barer og masser af muligheder for shopping og forkælelse.

rejseguide kitzbühel sommer tyrol

Jeg har været i Kitzbühel to gange og drømmer mig helt sikkert tilbage. Men indtil det sker, vil jeg dele mine bedste tips til gode oplevelser i Kitzbühel om sommeren med dig.

Vandreture i bjergene

I Kitzbühel er der mange muligheder for at tage på vandretur i bjergene. Hvis du som mig også har kørt på ski i Østrig, vil det helt sikkert være sjovt for dig at opleve, hvordan skipisterne er forvandlet til et frodigt landskab med græs, blomster, køer, kilder og vandfald.

hahnenkamm kitzbühel

hahnenkamm kitzbühel

En børnevenlig vandrerute

Rejser du med børn, er der også masser af muligheder for at tage på tur i bjergene. Tag f.eks. med liften op på bjerget Hahnenkamm og gå på ruten Streif. Den er perfekt at gå med børnene, da der er lavet ni legepladser hele vejen rundt på ruten. Perfekt motivation for at få børnene til at gå med. Herudover er den flad og let at gå (også med klapvogn), og samtidig kan I nyde den betagende udsigt.

Ruten starter lige, når du kommer op med liften. Den er godt skiltet, og du kommer også forbi et par steder, hvor du kan købe mad og drikke. Læs mere om den børnevenlige rute her!

streif kitzbühel børn hahnenkamm

streif vandrerute kitzbühel børn

vandretur kitzbühel børn

Sintersbacher vandfald

Vandfald er altid en oplevelse, og derfor anbefaler jeg, du tager en tur til Sintersbacher vandfald, der ligger ved Jochberg. Det er en virkelig smuk vandretur og et fantastisk vandfald, der falder næsten lodret ned over 85 meter. Turen op til Sintersbacher vandfald starter ved parkeringspladsen Schradler i Jochberg og tager cirka en times tid.

Sintersbacher vandfald kitzbühel

Sintersbacher vandfald kitzbühel

Dejlig overnatning på Hotel Kaiserhof

Ønsker du et lækkert hotel med pool og en god beliggenhed lige ved liften, kan jeg anbefale Hotel Kaiserhof. Det er et skønt hotel, der også har et legerum, hvor børnene kan hygge sig.

hotel kaiserhof kitzbühel

hotel kaiserhof kitzbühel

hotel kaiserhof kitzbühel

Tre andre tips til Kitzbühel med børn

  • Ikke langt fra kirken "Zum heiligen Andreas" finder du en legeplads med blandt andet en svævebane, rutsjebaner, gynger og en sandkasse. Adressen er Kirchgasse 12, 6370 Kitzbühel.
  • I kan også besøge svømmehallen Aquarena, hvor der er masser af sjov for børn med vandrutsjebaner og et udendørsområde. Adressen er Klostergasse 2, 6370 Kitzbühel.
  • Schwarzsee søen er en smuk badesø, der ligger mellem Kitzbühel og Reith. Perfekt til en varm dag, hvor I kan blive kølet ned og plaske i vandet.
legeplads kitzbühel

Tre ting du skal smage i Kitzbühel

  • Apfelstrudel - En østrigsk æblekage, der serveres med vaniljecreme. Mums.
  • Wienerschnitzel - En østrigsk klassiker, du ikke må undvære!
  • Almdudler - Østrisk sodavand, der er perfekt at nyde i varmen.
apfelstrudel med vanillecreme østrig

Besøg andre spændende byer i nærheden af Kitzbühel

Kitzbühel ligger i Tyrol, og der er ikke langt til andre spændende byer, som f.eks. den historiske by Salzburg, hvor Mozart er fra. Her finder du butikker fyldt med Mozart-chokolade på hvert gadehjørne, og du finder også en fin shoppinggade med alt, hvad hjertet begærer.

Salzburg Østrig Sommer

Lyder Kitzbühel som en by for dig og din familie?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!