Bryllupsfest og overnatning på Rungstedgaard



At tage en overnatning på Rungstedgaard var simpelthen en fantastisk beslutning. I lørdags var Hans-Kristian, Emily og jeg til bryllup i Hørsholm, og i den forbindelse havde vi booket en overnatning på hotel, der lå et kvarters tid fra bryllupsfesten.

Da vi fik invitationen tænkte jeg til en start, at jeg da godt kunne køre hjem til Malmø efter festen. Jo tættere vi kom på dagen, kunne jeg dog mærke, at det kunne jeg ikke helt overskue. Det ville blive en lang dag, og der ville være lang vej hjem, især hvis Emily på seks måneder ville græde på bagsædet. Så jeg bookede en overnatning til os, hvilket viste sig at være en rigtig god idé.

En god base på Rungstedgaard

rungstedgaard

For det første var det en utrolig varm sommerdag i lørdags, så efter vielsen, der fandt sted i Kastelkirken i København, var det rart, at vi kunne køre til hotellet og friske os lidt op, inden festen. Vi blev budt pænt velkommen, da vi ankom, og der var intet problem i, at vi først kom igen sent.

Jeg kunne også slappe mere af under festen, da jeg vidste, at vi havde en base tæt på, hvor vi nemt kunne køre hen, hvis Emily ville blive rigtig ked af det. Hun klarede dog hele dagen supergodt, og var som altid en glad og selskabelig baby.

Vi kørte fra festen inden natmaden, så jeg var sulten, da vi kom retur til hotellet. Heldigvis blev vi mødt med smil af receptionisten, der kort tid efter serverede en sandwich og et glas hvidvin til mig 😊

Skøn morgenmadsbuffet

morgenmad rungstedgaard

Da vi stod op, kunne vi glæde os over, at der var andre, der havde lavet morgenmad til os. Og sikke en skøn morgenmadsbuffet, der mødte os i restauranten. Alt på buffetten var anrettet i portionsstørrelser, og alle gæster havde plastikhandsker på, når de tog mad. Det var meget hygiejnisk, og så smagte maden bare virkelig lækkert.

Morgenmaden kunne nydes både indendørs og udendørs - og med en fin havudsigt. Rungstedgaard er nemlig beliggende på Rungsted Strandvej lige ud til vandet og Rungsted Havn.

Det er ikke sidste gang, vi kommer til at overnatte på hotel i forbindelse med en fest. Det gjorde hele vores oplevelse endnu bedre, og tippet er hermed givet videre til dig 😉



Læs også: Sommerhusferie i Liseleje - Tips til hele familien

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!