Sommerhusferie i Liseleje - Tips til familien

liseleje by

Liseleje er en skøn dansk sommerby, der er perfekt til dig, der gerne vil på sommerhustur med familien. Her er nogle glimt fra vores miniferie i starten af juni samt nogle tips til, hvad I kan lave.

Liseleje Strand

liseleje strand

Der er gode muligheder for strandture i Liseleje. Du finder nemlig en superfin sandstrand med fint hvidt sand og badebroer. Det var desværre ikke helt varmt nok til en badetur, da vi var i Liseleje, men en gåtur på stranden var også et hit.

liseleje sandstrand

Havtyren trælegeplads

havtyren legeplads liseleje

Havtyren er en supersjov trælegeplads, hvor du blandt andet finder en svævebane, rutsjebaner, klatrestativer og gynger. Legepladsen er gemt godt under store træer, hvilket giver god skygge på en varm sommerdag.

havtyren trælegeplads

Is, sjov og minigolf

minigolf liseleje

Over for Havtyren finder du Lisestuens isbar og vaffelbageri, hvor du kan købe skønne is eller prøve et spil minigolf. Der er også en bilbane for børn fra 4 1/2 år samt små forlystelser man kan prøve, når man kommer en 10'er eller 20'er i.

is karrusel lisestuens isbar

Smuk som et stjerneskud

lisestuen restaurant liseleje

Lisestuen kan du spise en god frokost eller middag. Jeg kan varmt anbefale deres stjerneskud, og deres pariserbøf får også gode anmeldelser fra mine medrejsende.

stjerneskud liseleje lisestuen restaurant

Frederiksværk Havn

frederiksværk havn

Cirka otte kilometer fra Liseleje ligger Frederiksværk Havn. Her er også en lille legeplads, du kan ro i kajak, og så holder den lækre fiskehandler Det Fisk til. Her købte vi lækkerier den ene dag, som vi nød til frokost på sommerhusets terrasse.

det fisk frederiksværk røgeri

Sommerhushygge



Der var også tid til masser af hygge i selve sommerhuset, hvor vi blandt andet spillede bold i haven, nød solen på terrassen, spillede brætspil, legede med LEGO, lavede S'mores over bål og grillede.

smores over bål sommerhus

Læs også: 10 tips til dig, der holder sommerferie derhjemme med din baby

Har du andre gode fif til ferien i Liseleje?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!