Date night i den nye luksus biograf MovieHouse i Hellerup

date night moviehouse hellerup experimentarium


I Hellerup har de fået en ny luksus biograf ved navn MovieHouse, som er åbnet på toppen af Experimentarium.



Efter Hans-Kristian og jeg er blevet forældre, går vi meget mindre ud bare os to, end inden vi blev forældre. Jeg tænker, at de fleste forældre nok har det på samme måde. Derfor synes jeg også, det er på sin plads, at det er ekstra lækkert, når vi så en sjælden gang imellem tager på date. Har du det på samme måde?



Men hvad kan man egentlig forvente sig af en luksus biograf? Da vi boede i Sofia i Bulgarien var vi ofte i en luksus biograf, der lå tæt på, hvor vi boede, så jeg tænkte, at det vel mindede lidt om det, men MovieHouse var noget mere stilfuld, luksuriøs og gennemført.



Mad i fine omgivelser



Lobbyen var flot indrettet, og der var mulighed for at bestille mad og drikke inden filmen. Vi fik en let tapas til deling og et glas hvidvin hver, som vi nød i de fine omgivelser i lobbyen.



luksus biograf moviehouse hellerup


luksus biograf moviehouse hellerup


luksus biograf moviehouse hellerup tapas


Læn dig tilbage og nyd filmen



Biografen er virkelig i særklasse. Sæderne er store, og kan ved tryk på en knap lænes tilbage, og samtidig kan du smække benene op. Mellem sæderne er der også et lille bord, hvor dine popcorn kan stå, og så er der både tæpper og puder, så du kan gøre det ekstra behageligt. En meget afslappende måde at være i biografen på, og det kan klart anbefales.



luksus biograf moviehouse hellerup


Vi så for resten "A Star is Born", som var en rigtig fin film med godt skuespil og god musik. Så det var en skøn date night, der helt sikkert skal gentages i nærmeste fremtid.



Læs mere og bestil billetter på moviehouse.dk her.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!