Jul i Tivoli – Kom i julestemning på Hjulkøbing Station



Årets ”Jul i Tivoli” tager dig med på en magisk oplevelse på Hjulkøbing Station, der byder på masser af sjove oplevelser for familiens mindste. Generelt er Tivoli en forlystelsespark for alle aldre, men jeg synes, at de i julesæsonen sørger for, at der er ekstra meget at opleve for de små.

De almindelige forlystelser er selvfølgelig åbne, men herudover er der i årets ”Jul i Tivoli” blandt andet også et nissetog og to af de der karruseller med dyr til små børn. Herudover kan I besøge julemanden og se nissernes honningkageslot. Som altid kan I også tumle rundt i Rasmus Klumps Verden - et stensikkert hit blandt børnene.







 

Læs også: Tivoli for familiens mindste - Sjov i Rasmus Klumps Verden

Julemagi i Tivoli

Når I skal have varmen, er der masser af steder, der serverer varme drikke og julede sager, og jeg vil vædde med, at du kommer i et fantastisk julehumør efter en tur til ”Jul i Tivoli”. Københavns hyggeligste park er simpelthen så smuk ved juletid med dets tusinder af julelys, snemænd, nisser, kunstige sne, juletræer, julehjerter og hyggelige juleboder.

Igen i år imponerede ”Jul i Tivoli” mig, og William på snart to havde uden tvivl også en fest. Så thumbs up til Tivoli for også at tænke på sjove oplevelser for familiens mindste.

Besøg Jul i Tivoli helt frem til nytår

"Jul i Tivoli 2018" åbnede den 17. november, og har åbent helt frem til nytårsaften. Du kan læse mere om "Jul i Tivoli og se åbningstiderne her.

Skal du til ”Jul i Tivoli” i år?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!