En afslappende og børnevenlig ferie på Sol Dunas Resort på Kap Verde

Overvejer du at tage på familieferie til Kap Verde, så kig med her, hvor jeg skriver om vores tur dertil i marts. Til slut i indlægget har jeg også lavet en lille video fra ferien.

Det var virkelig tiltrængt med en uges ferie til Kap Verde i marts måned, hvor vintervejret stadig herskede her i det kolde nord. Vi tog spontant afsted på en afbudsferie med TUI til øen Sal, hvor vi boede på Sol Dunas Resort.

Børnevenlig ferie på Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort er et stort familievenligt resort med seks poolområder, masser af barer og spisesteder samt tennisbaner, spa og fitnesscenter. Hver dag kan du også deltage i forskellige aktiviter som f.eks. yoga, zumba og beach volley. Udover de mange pools har du fra Sol Dunas Resort også adgang til en superfin sandstrand.



Sol Dunas Resort er et perfekt sted for børn, da de kan plaske i de forskellige børnepools, lege på legepladsen og finde nye venner i børneklubben. Vi havde all inclusive på Sol Dunas Resort, hvilket viste sig at være utrolig praktisk, når man har et lille barn med. Herudover var personalet gode til børn, og vi følte os altid velkomne, når vi gik rundt på det store resort. William nød uden tvivl ferien, der var på hans præmisser det meste af tiden.



Læs også: All Inclusive er genialt for børnefamilier

Rundtur på øen Sal på Kap Verde

Vores ferie på Kap Verde var en rigtig afslapningsferie, hvor dagens sværeste udfordring var, hvilken af de tre all inclusive restauranter, vi skulle spise på :) Vi var kun uden for Sol Dunas Resort en enkelt dag, hvor vi tog på en guidet rundtur på øen Sal med Spies.



På turen så vi byen Murdeira, hvor der var udsigt over bjerget Monte Leão. Vi stoppede også i fiskerbyen Palmeira og i byen Espargos, hvor vi blandt andet så en lille kirke. Vi så også The Natural Pool, der er et bassin, bølgerne har skabt ind i klipperne.



Sal er en vulkanø, og derfor meget gold, og på turen kørte vi også igennem et ørkenlandskab, og så et fatamorgana. Sidste stop på udflugten var i saltminen Salinas, hvor der er blevet udvundet salt siden 1800-tallet. Her var vi en tur i det salte vand, der med de 26 procent salt får dig til at flyde som en prop.

Godt at vide, inden turen går til Kap Verde

- Det blæste en del, da vi var der, og jeg anbefaler derfor, at du medbringer både lange bukser, strømpebukser og langærmede trøjer, da det er køligt morgen og aften.

- Du kan bruge Euro og kreditkort på hotellet, men du kan kun hæve den lokale valuta escudo, og det kan derfor være en god idé at have lidt Euro med hjemmefra.

- Hvis du tager rundt på Kap Verde, vil du opleve, at der er problemer med fattigdom, og at en del af befolkningen bor i slumkvarterer uden vand, varme og elektricitet.

Video fra vores ferie på Kap Verde



Læs også: Pakkeliste - Håndbagagen til flyveturen med en 1-årig

4 kommentarer

Catrine Albertsen
 

Hej :) Vi så dit indlæg, med jeres tur til kap verde. Vi overvejer selv at tage afsted her til december. Er blæsten kold? Og er det godt at rejse med små børn ? Vores dreng er 7 mdr ?
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hej Catrine Tak for din besked Selve Sol Dunas resort er børnevenligt, og det er nemt at gå ture rundt på området med barnevognen. De fleste restauranter er buffet, så det er nemt og uformelt, når I skal spise. Udenfor Sol Dunas er det dog ikke børnevenligt, men hvis I blot ønsker en afslappende ferie på et resort, så er det fint. Da vi var der i marts, var vinden kold på stranden, og vi badede kun ved en af de mange pools. Jeg ved ikke, hvordan vejret er i december. Vær opmærksom på, at flyvetiden er på cirka syv timer. Har selv rejst længere med en 8 mdr. gammel baby, men det er værd at have med i overvejelserne. God ferie :) Mvh. Katrine
Læs mere
Læs mindre
Mathilde
 

Hej Katrine Vi overvejer en tur til Kap Verde lige om lidt, med vores dreng på knapt et år. Fedt med inspiration fra dig. Fik jeres barn hepatitis A vaccine inden afrejse? Mvh Mathilde
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hej Mathilde. Det lyder dejligt med lidt sommerstemning her om vinteren :) Nej, det mener jeg ikke. Han har blot fulgt det normale vaccinationsprogram i Sverige. Rigtig god tur. Mvh. Katrine
Læs mere
Læs mindre