Vuggestueplads og på besøg i en öppna förskola i Malmø

Jeg har tidligere skrevet om det svenske koncept "öppna förskola" her, som William og jeg benyttede en del i Stockholm. Oversat til dansk betyder det en åben børnehave, og det er et sted, hvor forældre kan tage hen med sine børn, så de kan lege med andre børn.

Vi har langt om længe fået en vuggestueplads til William i Malmø med start 9. april, men indtil da nyder vi, at vi kan benytte en åben børnehave, så William kan få brændt noget krudt af og hygge sig med andre børn. Han nyder virkelig at være i selskab med andre tumlinger, og har en masse energi, der gør, at man bliver lidt rundtosset, hvis man bliver hjemme med ham en hel dag :)

I dag trodsede vi derfor regnvejret og tog på "Barnens Hus Öppna Förskola" ved Trianglen i Malmø. Et supergodt sted med masser af forskellige aktiviteter for de små. Der var både et kreativt værksted, et rum med plads til at røre sig, et hyggeværelse med bøger og puslespil og et legeværelse med masser af spændende legesager. Herudover var der et stort køkken med service til lån samt gratis kaffe og te til de voksne.

Vi mødte en masse søde børn og forældre, og jeg faldt også i snak med en anden dansk mor, så det var en rigtig hyggelig formiddag for både William og jeg, og vi gentager helt sikkert successen igen en anden dag.

P.S. Så klodset som jeg er, lavede jeg selvfølgelig et styrt lige midt i det ene legerum, da min fod sad fast i trappen til rutsjebanen. Heldigvis var der ikke andre end mig selv, der blev involveret i faldet, men det var altså lidt pinligt at ligge der midt på gulvet blandt en masse børn og forældre og ømme sig :D

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!