Da Vinci Mysteriet Escape Room - En sjov og udfordrende oplevelse

Har du nogensinde prøvet et Escape Room? Hvis ikke, får du her mine varmeste anbefalinger til at prøve det. Det er sjovt, udfordrende og overraskende :)

Escape Room er et spil, hvor du og dine holdkammerater bliver lukket ind i et rum, og på en bestemt tid, skal løse en masse gåder og opgaver, og finde ud af rummet igen, inden tiden er gået.

Da Vinci Mysteriet Escape Room

Der findes flere forskellige former for Escape Rooms, og du kan prøve det i mange byer verden over, men her får du min oplevelse af Da Vinci Mysteriet Escape Room hos Midgaard Events i København. Jeg var afsted med mine kolleger i tirsdags, og vi delte os op i to hold med fem på hver. Vi blev lukket ind i to identiske rum, hvor vi havde en time til at løse en masse opgaver og klare os igennem de forskellige udfordringer, inden tiden var gået.

Jeg vil ikke afsløre for mange detaljer, da det ødelægger oplevelsen for dig, hvis du også har lyst til at prøve det. Men jeg vil gerne afsløre, at opgaven går ud på at løse mysteriet om den hellige gral ved hjælp af en masse ledetråde og gåder.

Topkarakter til Da Vinci Mysteriet Escape Room

Det var supersjovt og sværere, end jeg troede, og der er ingen tvivl om, at jeg aldrig havde løst mysteriet, hvis ikke det var for mine superskarpe kolleger. Vi nåede akkurat lige ud på sidste sekund, så det var med et hængende hår, at vi gennemførte. Det var virkelig godt lavet, og en rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale. Det er ikke sidste gang, jeg prøver Escape Room, og jeg er virkelig hooked på også at skulle prøve Sherlock Holmes Mysteriet hos Midgaard Events, som skulle være endnu sværere end Da Vinci Mysteriet.



Har du lyst til at udfordre dig selv med en tur i et Escape Room?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!