Glimt fra vores første uge i Malmø

Min lille hjælper ;)


Hygge på legepladsen i Hyllie.


William og Neli leger på Fisketorvet.


Hans-Kristians fantastiske fastelavnsboller :)


Vi har nu boet i Malmø i en uges tid, og vi er ved at være på plads i lejligheden. Vi mangler stadig et nyt spisebord, og at hænge lamper og billeder op rundt omkring, og så venter vi på vores nye skrivebord, som vi har bestilt i weekenden.

Selvom vi ikke er helt på plads, føles stedet allerede som vores hjem, og vi er alle tre glade for at bo der. William virker glad for sit værelse, og så er han henrykt over den legeplads, vi har lige rundt om hjørnet. Jeg er lykkelig over den korte transporttid på ca. 40 min. til og fra arbejde, og det har været smertefrit at pendle med Øresundstoget indtil videre.

Den sidste uges tid har udover arbejde og praktik omkring lejligheden også budt på hygge med min veninde, Neli, fra Bulgarien. Og så var jeg i fitness to gange sidste uge, og skal igen i dag. Det er så dejligt at være kommet i gang med at træne igen, og nok også meget godt, når man tænker på alle de fastelavnsboller, jeg har spist denne weekend. Hans-Kristian laver de bedste fastelavnsboller med vaniljecreme og kakaoglasur, og det er svært ikke at proppe sig med dem :) Du finder opskriften her.

Husk, at der er Dining Week i denne uge i hele Danmark, hvor du får tre retters mad for 215 kr. pr. person. Du kan stadig nå at købe billetter her. Hans-Kristian og jeg skal på La Rocca på torsdag, og jeg glæder mig til en tiltrængt date night :)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!