Flotte og funktionelle tasker - clutch og computertaske til businesskvinden

computertaske og clutch til businesskvinden


Mangler du en flot og funktionel computertaske eller clutch i et lækkert design? Jeg har forelsket mig i det engelske mærke, Knomo, der laver stilrent design til businesskvinden.

Taskerne er funktionelle og i et smukt design. Perfekte til businesskvinden. Jeg er har både anskaffet mig en clutch designet af Elektronista, Christiane Vejlø, i samarbejde med Knomo samt en fix computertaske fra brandet.

Funktionel og meget pæn clutch

Clutchen er designet til kvinder på farten, og der er både plads til tablet, mobil, dankort og lidt makeup. Med i tasken medfølger også en powerbank, så du nemt kan lade op på vejen, og endnu en smart funktion er, at du kan lyne tasken op i begge sider, så du hurtigt kan få et overblik over indholdet og finde det, du leder efter. Tasken har masser af praktiske lommer, og så er jeg vild med, at den lukker via en magnetknap.
Kan købes her >

Computertaske i flot design

Er du også træt af de store, klodsede computertasker, der har et maskulint udtryk, så skal du helt sikkert tjekke udvalget hos Knomo ud. Jeg er rigtig glad for min nye computertaske, der passer til en 14" bærbar. Den har praktiske lommer både indvendigt og udvendigt, og så har den et flot og klassisk look. Jeg er vild med, at den pifter mit outfit op, som en lækker håndtaske, men samtidig er praktisk som en computertaske.
Kan købes her >

Hvad synes du om taskerne fra Knomo?

2 kommentarer

Hedda
 

Ej, hvor sjovt! Jeg så billedet af dig med taskerne på instagram, og klikkede lige forbi din blog for at se om der stod noget om computertasken. Den er virkelig flot!
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hej Hedda. Dejligt, du kiggede forbi :) Ja, den er så flot. Er virkelig også glad for den :) God dag!
Læs mere
Læs mindre