To fantastiske dage i smukke og kunstneriske Sedona, Arizona

Sedona, der ligger i staten Arizona, var helt klart den største overraskelse på vores roadtrip i USA i august. Jeg havde ingen forventninger til stedet, og vi havde egentlig bare booket et par overnatninger i byen, da det lå godt i forhold til vores rute. Men det viste sig at være en meget speciel by fuld af kunst og naturskønt landskab.

Vi ankom til Sedona efter vores tur til Grand Canyon, og overnattede på hotellet "Arabella" i to nætter. Personalet var meget gæstfrie, værelserne fine, og så var der en smuk udsigt herfra. Om aftenen blev der tændt op i bålet på terrassen, som vi kunne gå direkte ud til fra vores værelse, hvilket var et stort plus, da vi så kunne sidde her og have lidt voksen tid, mens William sov inde på værelset.

Hotellet havde også to fine pools, og en rigtig fin lille rute kaldet "Sunset Vista", hvor man fra toppen kunne kigge udover naturskønne Sedona. Det eneste minus var morgenmaden, som ikke var noget at råbe hurra for, men herudover var det virkelig anbefalelsesværdigt.

Det vilde vesten

Mange klassiske westernfilm er optaget i Sedona, og det er til at forstå, når man bevæger sig rundt i det røde klippede landskab, hvor der også gror kaktusser her og der. Man får virkelig følelsen af at være med i cowboyfilm ;)

En dejlig mexikansk middag

Lige ved siden af hotellet ligger området "Hillside", hvor der både er restauranter, kunstgallerier og butikker. Her spiste vi den første aften på den mexikanske restaurant "Javalina Cantina", hvor vi fik dejlig mexikansk mad, en skøn margarita og god betjening. Stemningen var helt i top, atmosfæren hyggelig, og så er det et perfekt spisested for hele familien.

Et spændende kvarter

Jeg vil anbefale dig at besøge "Tlaquepaque Arts and Crafts Village" i Sedona, der er et hyggeligt lille sted med restauranter og spændende butikker. Stedet er virkelig fint og fyldt med kunst, og det er et oplagt sted at købe flot souvenir med hjem.

Chapel of the Holy Cross

Sedona er som sagt virkelig naturskønt, og jeg kan virkelig anbefale at tage ud og se "Chapel of the Holy Cross", der er et katolsk kapel liggende på en klippeskrænt. Heroppefra har du en fantastisk udsigt udover det røde landskab, der strækker sig så langt øjet rækker.



Har du været i Sedona?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!