Utrolige Grand Canyon - Fantastisk oplevelse på Trail of Time

På vores roadtrip i USA i august gik turen forbi smukke Grand Canyon, som jeg længe gerne har ville opleve. Og sikke et syn! Grand Canyon, der er en af verdens største kløfter, understreger virkelig, hvor utrolig naturen er, og det er bestemt et besøg værd.

Vi kørte til South Rim i Grand Canyon National Park, og her endte vi på ruten "Trail of Time", der fokuserer på Grand Canyons geologiske historie. Her er rig mulighed for at udforske og lære om Grand Canyon gennem tiden, og så er ruten babyvenlig i den forstand, at du nemt kan komme rundt med en klapvogn. Hvis du har større børn med, skal du være opmærksom på, at der er mange steder uden hegn og afgrænsning til kanten, men stien var dog nem at gå på.

"Trail of Time" åbnede i 2010, og er 4,56 km. lang. Ruten strækker sig fra Verkamp's Visitor Center til Yavapai Point på "Rim Trail" på Grand Canyons sydkant. En af de sjove ting ved ruten er, at for hver meter du går, symboliserer det en million år i den geologiske historie. Udover at ruten er interessant, så er der også en fænomenal udsigt herfra. Se selv på billederne her, som er fra vores tur til Grand Canyon:

2 kommentarer

Camilla
 

Sikke smukke billeder af Grand Canyon! Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge kløften endnu – ja jeg har faktisk aldrig været vest for Texas – men det står meget højt på min liste (:
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Og jeg har til gengæld aldrig været i Texas, så det har jeg også til gode :) Men ja, Grand Canyon var rigtig vildt, og jeg synes, det var en spændende oplevelse.
Læs mere
Læs mindre