Boligdrømme til vores fremtidige hjem

Inspiration til børneværelset - reklamelinks: Danmarksplakat fra Martin Moore | Tipi fra Roommate | Opbevaring fra LEGO | Giraf højdemåler fra Roommate | Børnestol fra KlipKlap


Når man bor i en lille lejlighed på 36 m2, er det altså fristende at kigge på boliger på nettet og drømme sig ind i noget større. Vores lejlighed er heldigvis godt indrettet, og vi får det til at fungere, men jeg ser virkelig frem til, at vi får mere plads. Jeg har mange drømme, når det kommer til vores fremtidige bolig, og her er et par stykker af dem:

Børneværelse

William sover stadig i soveværelset, da vi ikke har noget børneværelse. Det betyder også, at vores stue er fyldt med legetøj, hvilket på sin vis er meget hyggeligt, men det bliver nu også rart, når man kan opbevare legesagerne på et værelse i stedet for.

Luksusseng

Jeg drømmer om en stor seng, hvor der er plads til hele familien. Da sengen er det møbel, hvor vi bruger flest timer, ønsker jeg mig en seng i topklasse. Og udover at den gerne må være stor, så skal den forbedre min nattesøvn og skåne min ryg. Efter at have læst en masse på senge-testeren.dk (betalt link) er jeg ret sikker på, at det bedste valg er en kontinental seng.

Grill

Jeg ser frem til at bo et sted, hvor vi kan have en grill. Jeg elsker grillmad, og så er det en nem måde at lave mad på, og så slipper man for ligeså meget snavs indendøre.

Stor garderobe

Pt. ligger mit tøj ret rodet i skabet, da der ikke er så meget plads, og når det er vinter er sommertøjet på loftet og omvendt. Jeg drømmer derfor om et walk-in-closet, da det må være skønt med en garderobe med masser af plads, så tøjet kan opbevares på en overskuelig måde.

Flydesofa

Jeg elsker sofahygge, og drømmer om en stor hjørnesofa, hvor der er plads til, at både William, Hans-Kristian og jeg kan slænge os.

Ting på væggene

Lige nu er vores vægge helt bare, og det skyldes, at det vil få lejligheden til at virke mokket, hvis der er ting på væggene. De hvide vægge er helt klart med til at få lejligheden til at virke mere lys og let. Men jeg synes jo også, at det er hyggeligt med noget på væggene, og jeg kunne blandt andet godt tænke mig det her seje verdenskort, hvor man kan skrabe de steder, man har været.

Større udeareal

Jeg er rigtig glad for, at vi har en altan her, hvor vi bor nu, men efter jeg er blevet mor, har mine prioriteringer ændret sig, og jeg drømmer derfor om en have, hvor der er plads til gynger og sandkasse.

Kontor

Jeg bruger min computer meget, og ser derfor frem til at få et kontor, hvor jeg kan fordybe mig og have alle mine sager. Nu sidder jeg ved spisebordet, og det er så irriterende, at jeg skal pakke tingene væk hver aften, når vi skal spise.

Hvilke boligdrømme har du?

2 kommentarer

Randi
 

Vi har lige købt Danmarksplakaten - fuldstændig magen til den, du viser. Vi er SÅ glade for den!
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Ej, hvor pudsigt :) Den er altså også virkelig fin!
Læs mere
Læs mindre