Rejseguide - Kan man have en baby med til Las Vegas?

rejseguide til las vegas med en baby The Venetian


Ja, man kan godt have en baby med til Las Vegas. Det er ikke optimalt, men det kan sagtens lade sig gøre. Vi var i Las Vegas i tre dage med William, da han var otte måneder, og det gik rigtig fint. Jeg vil dog sige, at to dage havde været rigeligt, for det er begrænset, hvad du kan lave, når du har en baby med.

Las Vegas er en stor forlystelsespark for festglade voksne, men der er nu også en del børn, så det er ikke fordi, det er unormalt at medbringe en baby, men lidt upraktisk er det altså. Las Vegas ligger jo midt i en ørken, så der bliver virkelig varmt om sommeren, og så er der høj musik og fest stort set alle vegne.

Hvis du ligesom mig, gerne vil opleve Las Vegas, selvom du har en baby med, så kommer der her mine bedste tips til at få en god oplevelse.

rejseguide til las vegas med en baby New York, New York

Shopping

Vi brugte en del tid i Las Vegas på at shoppe. Der er air condition i shoppingcentrene, og mange af dem har også familietoiletter med puslebord. Du finder også en masse fast food-restauranter, hvor det er nemt at spise, når du har en baby med i klapvogn. I Vegas finder du både outlets og shoppingcentre, så der er rig mulighed for at bruge en masse tid på at forny garderoben.

Gå på opdagelse på hotellerne

Hotellerne i Vegas er gigastore, og mange af dem er virkelig flotte, og fyldt med butikker og spisesteder. Her kan I helt sikkert få en masse tid til at gå, og det er især en perfekt ting at lave, når solen er på sit varmeste midt på dagen. Jeg vil især anbefale en gåtur på "The Venetian", som er bygget op som Venedig med hyggelige gader og kanaler med gondoler, der sejler rundt. Det er altså et crazy hotel!

rejseguide til las vegas med en baby Hvorfor tage til Venedig, når man kan tage til Las Vegas? ;)

Gå tur på "The Strip" om morgenen

Gå tur langs Las Vegas Blvd (The Strip) om morgenen, inden det bliver rigtig varmt, og inden byen rigtig vågner. På den måde har I mulighed for at få set byen, inden der er alt for mange mennesker på gaden.

rejseguide til las vegas med en baby The Strip - Las Vegas Blvd.

Besøg Las Vegas i hverdagene

Las Vegas sover aldrig, men der er mere smæk på i weekenderne, end der er i hverdagene, så med en baby ville jeg helt klart besøge byen på hverdage.

Giv hinanden alenetid

En af de ting, som jeg synes fungerede godt, var, at vi gav hinanden mulighed for at have lidt alenetid. Jeg var f.eks. halvanden time i spa, hvor jeg også blev forkælet med en massage, og det var så vidunderligt! Hans-Kristian havde også alenetid, hvor han var på casino, mens W og jeg slappede af på værelset.

Oleksandra Spa & Salon Oleksandra Spa & Salon

Vælg familievenlige spisesteder

Der findes restauranter, som er mere familievenlige end andre, og hvor du kan sætte din baby i en højstol. F.eks. kan jeg anbefale, at I kører ud til IHOP, og spiser lækre pandekager til morgenmad ;) Mange af restauranterne på The Strip spiller høj musik, og er f.eks. ikke særlig børnevenlige.

rejseguide til Las vegas med en baby Morgenmad på IHOP

Kig på fisk

Selv babyer fascineres af akvarier, så hvorfor ikke tage et smut forbi et af Las Vegas akvarier, og se på alle de flotte og farverige fisk.

Har du andre gode rejsetips til Las Vegas?

2 kommentarer

Camilla
 

Dejligt indlæg! Jeg tænker tit over hvilke rejsemål der egentlig giver mening med baby nemlig????
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Tak, er glad for, at du kunne lide det :) Efter vores to ugers roadtrip i USA fandt jeg ud af, at du kan have en baby med de fleste steder. De er ret gode til at tilpasse sig, når de føler sig trygge med mor og far. Der er selvfølgelig steder, der er mere børnevenlige end andre, og steder, hvor det kræver lidt ekstra arbejde som forældre, men jeg synes egentlig, det gik rigtig fint alle de steder, vi var. /Katrine
Læs mere
Læs mindre