Solrige dage og skønt selskab i Rosendals Trädgård

Når man har fundet et sted, hvor man virkelig godt kan lide at hænge ud, og som har superlækre kager, så er det jo oplagt at tage derhen to dage i træk, ik? ;)

Både mandag og tirsdag har været fine solskinsdage heroppe i Stockholm, og jeg har endda haft shorts på! Men det bedste af det hele er, at W og jeg har været omgivet at skønne mennesker.

I mandags mødtes vi med Denice og hendes datter, Alice, samt Louise og hendes søn, Vincent - eller dansker-mødregruppen, som jeg kalder os :) Vores tre børn er jævnaldrene, og det er altså sjovt at se, hvordan de interagerer med hinanden. De er især glade for at låne hinandens legetøj, og så kan de både grine og græde i kor :D

I går var vi igen i skønt selskab, da vi tilbragte eftermiddagen med min barndomsveninde, Stinne, og hendes forældre, som er på mini-ferie her i Stockholm.

Begge dage nød vi solen i Rosendals Trädgård på Djurgården, som er så fint og hyggeligt et sted. Du finder blandt andet en æblelund, pluk-selv-blomster, en labyrint og et spisested, der altså laver sygt gode kager (og så er det økologisk). Stedet er bestemt et besøg værd på en solskinsdag i Stockholm eller to ;)

Et brudepar får taget billeder i haven med pluk-selv-blomster.


En lækker gedeost-sandwich og en sygt god gulerodskage!


Æblelunden.


Vincent, William og Alice hygger under æbletræerne.


Ikke langt fra Rosendals Trädgård finder du også Rosendals Slot, som blev opført i 1820-tallet.

Find Rosendals Trädgård her

Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm, Sverige www.rosendalstradgard.se

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!