Inspiration til nemme invitationer og takkekort - send et personligt postkort

Står du og skal invitere til fest? F.eks. bryllup eller barnedåb, så kan du blive inspireret her til at sende nemme og personlige invitationer. Jeg synes især, de er gode, hvis du gerne vil holde en afslappet og uformel fest.

Skriv et postkort i hånden

Da vi skulle invitere venner og familie til barnedåb, fik vi den idé at sende et postkort fra Stockholm. Jeg købte derfor en masse postkort med forskellige motiver, og så gik jeg ellers i gang med at skrive invitationer. Jeg synes, det var en sjov måde at invitere på, når nu vi bor i udlandet, og så passede det rigtig godt til festen, som skulle være helt nede på jorden. Herudover synes jeg også selv, det er hyggeligt at få et postkort, så det gjorde gæsterne forhåbentlig også :)

Vi sendte et postkort fra Stockholm som invitation til Williams barnedåb.

Send postkort elektronisk

For at holde det i den samme stil som vores invitationer lavede vi også vores takkekort som postkort. Men i stedet for at skrive dem i hånden selv, lavede vi dem via nettet hos Post Nord. Her kan du uploade dit eget billede til forsiden af postkortet, og så kan du nemt importere alle dine kontakter til deres system via en Excel-fil. Smart! Du kan vælge at lave en standardtekst på alle dine postkort, eller du kan vælge at skrive en personlig hilsen til hver enkel af dine kontakter. Det er en supersmart måde at lave personlige invitationer og takkekort på, og jeg er rigtig glad for resultatet af vores takkekort, som du kan se herunder.

Vi har også sendt et takkekort til William, som nu hænger og pynter på vores køleskab :)


Har du andre gode idéer til at lave invitationer og takkekort?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!