Sådan bor vi på 36 m2 i Stockholm

Det er ikke nemt at finde en bolig i Stockholm, så da vi fik tilbudt en lejelejlighed i et nybygget boligkompleks, sagde vi straks ja. Vi var lidt bekymrede over lejlighedens størrelse på 36 m2, men vi blev heldigvis positivt overrasket. Udover de 36 indendørs kvadratmeter har lejligheden også en fin og ret stor sydvendt altan, hvor jeg glæder mig til at tilbringe mange timer i sommervejret.

Lejligheden er lys og åben, og har gang, stue og køkken ud i et, hvilket er med til at få det til at føles mere rummeligt. I både gang, soveværelse og køkken er der godt med skabsplads til tøj og opbevaring, og så har vi heldigvis også et loftrum, hvor vi har placeret de ting, som vi ikke bruger så tit, som f.eks. vores kufferter.

I stedet for nipsting har vi valgt at "pynte" lejligheden med bøger og legetøj, og så har vi sparet fjernsynspladsen væk, da vi alligevel altid ser film og serier på iPaden. Så selvom 36 m2 er lidt, så er vi rigtig glade for vores nye lejlighed, og jeg synes, at Ikano Bostad, som er dem, vi lejer igennem, har formået at bygge nogle rigtig gode og praktiske lejligheder. Vi kan selvfølgelig ikke bo her i flere år, da William på et tidspunkt skal have sit eget værelse, men nu hvor er han er så lille, og alligevel sover i samme rum som os, så går det fint.

Vi har fået nogle af vores møbler, køkkenting osv. herop hjemmefra, og resten har vi købt i IKEA. Det er virkelig rart at have sine egne ting og møbler, og det er med til, at vi føler os mere hjemme, end i den anden lejlighed, som vi lejede fuldt møbleret. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse, og har ikke haft pladsmangel endnu, men der mangler måske lidt ting på væggene :)

Jeg glæder mig til at nyde solen på altanen til foråret, indtil da udnyttes pladsen til at tørre vasketøj.


Der er dejligt meget skabsplads i køkkenet, og endda også plads til en opvasker. Hurraaaa!


Læg lige mærke til loftlampen i gangen ;)


Og her sover vi så. Jeg er rigtig glad for Williams fine vugge, og det er han heldigvis også selv.


Har du erfaringer med at bo småt men godt?

2 kommentarer

Malene
 

Hold da op - de 36 m2 syner af meget mere på billederne. I har formået at få udnyttet pladsen rigtig fint. Jeg er vild med lampen over spisebordet! Og ja, der går lang tid før William behøver sit eget værelse :-)
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Ja, jeg er også selv overrasket over, hvor stor den virker. Det har arkitekten gjort godt :) Hihi, ja den er også festlig. Den er fra Le Klint, og så kan man selv skifte "coveret" til den farve og det mønster, man kan lide. Så smart.
Læs mere
Læs mindre