Ferieplanerne er ændret og Californien-turen udskudt

Playitas på Fuerteventura


Øv øv øv, på grund af de stigende antal zika-tilfælde i Californien og den stigende risiko for zika-virus, er ferieplanerne for efteråret blevet ændret.

I april, inden jeg blev gravid, bookede HK og jeg flybilletter til Los Angeles, da vi længe har ønsket os at tage på roadtrip i Californien. Vi har begge glædet os meget til denne ferie, så jeg er så ked over, at jeg har valgt at droppe den. Men selvom risikoen for at blive smittet med zika er lille, så ved jeg bare, at det ikke vil blive ferie for mig, hvis jeg skal gå og bekymre mig i to uger, hver gang jeg ser en myg. Nogle vil måske mene, at det er hysterisk, men for mig er det det eneste rigtige valg, selvom det er pisse ærgerligt, og jeg er så ked over, at vi ikke kommer afsted alligevel.

Fra roadtrip til charterferie

Men ferie det skal vi altså have, så vi har i stedet booket en charterrejse til Playitas på Fuerteventura, hvor den kommer til at stå på en uge med afslapning og sport. Vi har været her før for seks år siden, og jeg er ret sikker på, at det er et perfekt sted for mig som gravid, og hvis HK synes, at det bliver for afslappende, kan han tage i fitnesscenteret, mens jeg plasker rundt i poolen. Det er ikke den ferie, som vi havde drømt om, men jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt alligevel.

Californien med baby?

Indtil videre kan vi ikke få flybilletterne refunderet hos SAS, og hvis det ikke lykkes, tror jeg, at vi i stedet ombooker dem til om et år, og så satser på, at vi kan rejse til Los Angeles med en til den tid otte måneder gammel baby. Måske lidt naivt, det ved jeg ikke, men jeg er født optimist, og tænker, at det må vi så bekymre os om til den tid :)

2 kommentarer

Glimt fra en hyggelig uge hjemme i Danmark - Selfie And The City
 

[…] da jeg har en masse opgaver, jeg skal nå at færdiggøre, inden ferien starter på søndag, hvor HK og jeg rejser til Playitas. Men i dag fik jeg da endelig tid til at lave dette lille indlæg om min sidste tur til Danmark, […]
Læs mere
Læs mindre
En uges charterferie på Playitas på Fuerteventura - Selfie And The City
 

[…] slet ikke fået skriblet om vores ferie til Las Playitas på Fuerteventura. Som tidligere skrevet her, så blev turen jo booket lidt i sidste øjeblik, da vi ellers skulle have brugt vores to ugers […]
Læs mere
Læs mindre