20'er-fest og besøg på ABBA Museum i Stockholm

Der var gang i den i sidste uge, da jeg var til blogkonferencen TBEX i Stockholm. Og udover en masse fagligt indhold bød dagene også på fest og farver. For mit vedkommende lidt mindre festligt, end det plejer, da jeg skålede i vand pga. blob i maven. Men heldigvis kan jeg sagtens have det sjovt uden alkohol.

Indlægget indeholder affiliate links.

Torsdag aften bød på åbningsfest, hvor temaet var 1920'erne, og festen blev derfor holdt på det nye 20'er-inspireret hotel, Haymarket by Scandic. Haymarket by Scandic byder både på restaurant og bar og udover, at du kan bo der, når du besøger Stockholm, bliver stedet også brugt til events lige fra bogreceptioner til modeshows. Læs mere om Haymarket by Scandic her.

Jeg fulgtes til 20-festen sammen med de søde blogladies, Winnie og Bettina.


Til 20'er-festen havde jeg fundet mig en perlekæde i Glitter og et par sten, som jeg placerede på hænder og på hver side af øjnene, og så hoppede jeg ellers i en klassisk sort kjole. Der var andre, der havde gjort virkelig meget ud af temaet, og var iført både bora og fjer, hvilket var virkelig festligt.

Lobbyen på Haymarket by Scandic.


Der var disket op med en lækker buffet til aftenens fest.


Samt en bar til dem, der skålede i andet end vand.

ABBA-disko på ABBA Museum

Fredag aften bevægede vi os fra 20'erne og frem til 70'erne og 80'erne, da vi var inviteret på ABBA Museum her i Stockholm. Museet er virkelig stort, og hver gang, du tror, at nu må det slutte, så havner du i et nyt rum. Måske var det også grunden til, at jeg ikke kunne finde ud derinde fra igen, det var virkelig forvirrende at finde udgangen.

I indgangen har du mulighed for at få taget et billede som en af dem fra ABBA - det er mig, der er keglen ude til højre.


Hvis man er ABBA-fan, er jeg sikker på, at museet er et hit, da det virkelig er proppet med ABBA og pang fra top til tå. Ret overdrevet faktisk med alt deres bling over det hele, men det var bestemt i ABBAs ånd. Mit favoritrum var et rundt danserum, hvor gulvet skiftede farver og mønstre, og der kørte musikvideoer på væggene og en diskokugle snurrede rundt i loftet. Der var virkelig dømt ABBA-disko, og her fik jeg mig en god svingom til Dancing Queen sammen med nogle af de andre blogladies :)

Der er rig mulighed for at se billeder, høre musik og læse om ABBAs historie på museet.


Museet er fyldt med farver og bling.


Der var kræset om detaljerne.


De klassiske ABBA-støvler pynter i baren.

Find ABBA Museum her:

Djurgårdsvägen 65 115 21 Stockholm, Sverige Læs mere og bestil billetter online >

3 kommentarer

Rikke Sunds
 

Hvor er det hyggeligt - jeg er kæmpe tilhænger af tema-fest og arrangementer, og især når der er gjort noget ud af pynten, som jeg kan se der er, på billederne! :-) Knus Rikke! / www.sondagshjerte.blogspot.dk
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hej Rikke. Ja, det var rigtig hyggeligt, og jeps, jeg synes, at der var gjort meget ud af det. :) Især ABBA-museet - det var virkelig gennemført. Jeg synes også, at temafester er rigtig sjove. Knus Katrine
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hej Rikke. Ja, det var rigtig hyggeligt, og jeps, jeg synes, at der var gjort meget ud af det. :) Især ABBA-museet - det var virkelig gennemført. Jeg synes også, at temafester er rigtig sjove. Knus Katrine
Læs mere
Læs mindre