Rejsetips til roadtrip i Washington

roadtrip i washington Jeg kan virkelig anbefale dig at tage på roadtrip i Washington. Her er mulighed for at udforske smuk natur næsten uden at møde andre turister. Du kan blandt andet opleve vandfald, redwood træer, regnskov og wapiti kronhjorte. Få inspiration til dit roadtrip i Washington i indlægget her.

Læs også: Rejsetips til Seattle - Tre spændende seværdigheder

Kalaloch Lodge

Vi startede med at overnatte på Kalaloch Lodge i Olympic National Park. Her boede vi i vores egen lille træhytte, der blandt andet havde en lille brændeovn. Det var et virkeligt hyggeligt sted, og en sjov og anderledes måde at overnatte på. Stedet var super fredeligt og lå i naturskønne omgivelser, og som et ekstra plus serverede de amerikanske pandekager til morgenmad 😊

Selve hovedbygningen, hvor receptionen og restauranten lå.


I oktober måned var det lækkert, at vi kunne varme hytten op ved hjælp af en brændeovn.


Kalaloch Lodge ligger lige ud til vandet.


Morgenmad <3

Redwood træer i Washington

I Washington er der god mulighed for at se en masse kæmpe redwood træer - blandt andet i Olympic National Park. Og som du kan se på billedet her, er de altså virkelig gigantiske.

Stort redwood træ i Olympic National Park.

Hoh Rain Forest

Er du til smuk natur, så er Washington altså virkelig et besøg værd. Der er skov, søer og bjerge alle vegne, og jeg var især meget betaget af Hoh Rain Forest, som selv på en efterårsdag var oplyst i de smukkeste farver. Jeg har taget vildt mange billeder derfra, men her får du bare lige et par stykker af dem. Hoh-regnskoven er for resten den største af de få tempererede regnskove, der findes.

Hoh Rain Forest roadtrip washington Hoh Rain Forest er en naturskov, så de fjernede ikke væltede træer osv.


hoh rain forest washington roadtrip Smukke efterårsfarver.


hoh rain forest washington roadtrip Vi var heldige at se denne fine wapiti kronhjort i skoven.


hoh rain forest washington roadtrip Flod og bjerge.

Twilight-byen Forks

Hvis du er bekendt med teenserien "Twilight", så har du nok også hørt om byen, Forks. Forks var forfatterens inspiration til byen, der beskrives i både bøger og film, og selvom filmene ikke er optaget i Forks, har byen taget "Twilight"-universet til sig. Du kan f.eks. købe en Bella-burger på den lokale burgerbar, tage på "Twilight"-tour og shoppe en masse "Twilight"-merchandise. Byen var rimelig kedelig, så jeg tror, at man skal være "Twilight"-fan for at finde den spændende at besøge.

Forks roadtrip washington Ved bygrænsen til Forks bliver du budt fint velkommen med dette skilt.


Forks twilight roadtrip washington "Twilight"-butik som eftersigende skulle være brændt ned, kort tid efter vi besøgte Forks.

Vandfaldet Marymere Falls

Jeg har et eller andet med vandfald. Om det er tanken om, at man kan gå inde bagved dem, som min far forklarede mig som barn, eller om det er fordi, vi ikke rigtig har dem i Danmark, ved jeg ikke, men jeg elsker vandfald. Jeg elsker lyden af dem, og jeg bliver altid betaget af dem. Derfor stoppede vi selvfølgelig op ved vandfaldet Marymere Falls, der ligger i området Port Angeles.

marymere falls roadtrip washington Man skulle op ad en flot skovsti for at komme til vandfaldet.


Marymere falls roadtrip washsington Stien gik også over denne bro.


marymere falls washington Og her er Marymere Falls så.

Lake Crescent

lake crecent washington roadtrip Flot natur ved Lake Crescent.


Vi var også forbi den store sø, Lake Crescent, desværre var det ret tåget, men der var nu pænt alligevel.

 Lake Crescent Port Angeles washington roadtrip Tåge ved Lake Crescent i Port Angeles.

Hurricane Ridge

Der skulle være den smukkeste udsigt oppe fra Hurricane Ridge, men da vi endnu en gang ramte ind i gråvejr og tåge, kunne vi ikke se så meget andet end sne.

Hurricane Ridge washington roadtrip Sne på toppen af Hurricane Ridge

Sejltur tilbage til Seattle

Vi afsluttede vores roadtrip ved at sejle tilbage til Seattle fra Bainbridge Island. Det var en ret fin måde at ankomme til byen på, da man kunne se alle skyskraberne fra vandet.

seatlle washington roadtrip Efterårsvejr ombord på færgen.


Har du andre gode rejsetips til Washington?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!