Vores bulgarske bil har fået svenske nummerplader

vores_bulgarske_bil_har_faaet_svenske_nummerplader Yay! Så lykkedes det endelig at få svenske nummerplader på vores bulgarske bil her i Sverige. I Sofia købte HK og jeg en brugt Ford Focus, som gjorde vores liv i Bulgarien en del sjovere. Vi kunne nemt tage på ture til Sortehavet, Grækenland osv. og samtidig gjorde det hverdagen en del lettere, når vi skulle på arbejde, handle stort ind og den slags praktiske ting. Infrastrukturen i Bulgarien er nemlig ikke den bedste, så at eje en bil er et stort plus. :)

Da vi besluttede os for at flytte fra Bulgarien igen, fik vi den idé, at vi ville køre hjem til Danmark. Vi havde på den tid, vi boede der, fået samlet en del habengut sammen, og da det på ingen måde kunne være i to kufferter, fyldte vi altså bilen op og kørte hjem. På trods af en del lukkede grænser i Europa, fik vi et sjovt roadtrip ud af det, hvor vi kørte ca. 2.700 km. og sejlede i 16 timer. (Læs om turen her).

Hjemme i Danmark igen blev Ford'en indregistreret, men efter nogle måneder i Danmark, fik HK job i Stockholm, og vi har derfor taget bilen med herop. Og i mandags lykkedes det os så endelig at få den bulgarske Ford indregistreret i Sverige. Om det har kunne betale sig sådan at transportere bilen fra land til land, aner jeg ikke, men jeg synes, det er sjovt, at vores bil har fulgt med os, og der er jo snart så mange minder og lange køreture i den bil, at vi ikke nænner at skille os af med den. ;)

♡ Katrine

1 kommentar

Serhat
 

Hej Katrine, Jeg er lidt nysgerrig og kan se I har fået indregistreret en bil fra Bulgarien i Danmark? Har dette været en besværlig process? samt kender I evt. hjemmesider hvor man kan se på bulgarske biler? Da jeg skal på noget ophold i et år i Sofia og kunne evt. tænke mig at tage bilen tilbage til Danmark såfremt dette kan lade sig gøre og uden at det løber løbsk med den danske registreringsafgift. Med venlig hilsen Serhat
Læs mere
Læs mindre