En glædelig nyhed - to bliver til tre

Det glade og lidt forvirrede par, der lige har fundet ud af, at de skal være forældre. Det glade og lidt forvirrede par på dagen, hvor vi fandt ud af, at vi skal være forældre.


Jeg har glædet mig til at dele denne nyhed med jer, og i dag er dagen kommet, hvor jeg endelig kan fortælle, at der er en familieforøgelse på vej, og at to bliver til tre heroppe i Stockholm.

På et tidspunkt i starten af det nye år, er det planen, at Blob kommer ud og hilser på, og vi glæder os rigtig meget til at finde ud af, hvad det er for en lille krudtugle, der leger skjul i min mave.

Det har været ekstremt svært at holde nyheden hemmelig, og det er så rart, at jeg endelig kan sige det højt. Jeg har glædet mig til at dele nyheden med jer, og nu kan jeg snart heller ikke skjule den lille bule på maven længere. Det er vist meget godt, at jeg har været gemt lidt af vejen heroppe i Stockholm :)

Her på bloggen vil der selvfølgelig blive blogget en del om min graviditet i fremtiden, da jeg jo nu officielt er blevet en af mommy-bloggerne ;)

I onsdags var jeg til nakkefoldsscanning, hvilket gik rigtig godt, og alt så superfint ud, så nu prøver jeg bare at væbne mig med tålmodighed frem til næste scanning i august, hvor vi får af vide, om det er en dreng eller en pige :)

blob_to_bliver_til_tre ♡ Katrine

8 kommentarer

Anne-Dorthe
 

STORT TILLYKKE! Hvor er det dog spændende :-)
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Tusind tak, Anne-Dorthe :) Så spændende!
Læs mere
Læs mindre
Venterpaavin
 

Hvor dejligt - mange gange tillykke (: - Kit
Læs mere
Læs mindre
line
 

Tillykke! - hvilken spændende og dejlig tid i går i møde :)
Læs mere
Læs mindre
Christina
 

Stort tillykke! ????????
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Tusind tak, Christina :)
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Mange tak, Line. Ja, det er virkelig spændende :)
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Tusind tak, Kit :)
Læs mere
Læs mindre