Gratis e-bog om SEO - Mine 20 bedste tips

gratis e-bog om seo med mine 20 bedste tips Min nye e-bog, der handler om, hvordan du kan få trafik fra Google med SEO.


Er du i tvivl om, hvad SEO er, eller har du svært ved at finde ud af, hvordan du optimerer din blog, så du får trafik fra Google? Så er hjælpen her nu!

Jeg er ofte blevet spurgt ind til SEO, og ved, at der er mange bloggere, der gerne vil blive klogere på det. Derfor har jeg lavet en e-bog med mine 20 bedste SEO-tips, som kan hjælpe dig godt på vej, når det kommer til at søgemaskineoptimere din blog.

I e-bogen giver jeg nogle nemme fif til, hvad du kan gøre for at SEO-optimere din blog, og kommer med nogle brugbare værktøjer, som du kan gå i gang med, med det samme.

Tilmeld dig mit nyhedbrev i bunden af indlægget og få e-bogen tilsendt med det samme.

Hvad er SEO, og hvorfor er det vigtigt?

SEO betyder Search Engine Optimization, og det er en betegnelse for, at man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside for at gøre den mere synlig i de forskellige online søgemaskiner, f.eks. Google. Ved at søgemaskineoptimere din blog, gør du den mere attraktiv i forhold til Google, og der er derfor større chance for, at du får flere sidevisninger.

Trafik fra Google via SEO er gratis, og samtidig er det en god måde at få nye læsere til din blog på. Faktisk er trafik fra søgemaskinerne, der hvor min blog, får de fleste af dens sidevisninger fra. Men du kommer ikke sovende til trafik fra Google, men med mine 20 bedste SEO-tips, kan du nå et langt stykke af vejen.

3 kommentarer

Sådan får du flere læsere på din blog - AnneDortheAndersen.dk
 

[…] mange ting, man kan arbejde med, når det kommer til SEO. Katrine Lund Nielsen har lavet en gratis ebog, hvor du kan læse om hendes bedste SEO tips. Og hun har altså bare styr på sine ting, når det […]
Læs mere
Læs mindre
kom i gang med at blogge . Sådan starter du med at blogge, mine bedste tips til nye bloggere | blogbykit
 

[…] udelukkendelund.dk/gratis-e-bog-mine-20-bedste-seo-tips/ […]
Læs mere
Læs mindre
Sådan starter du med at blogge . | blogbykit
 

[…] udelukkendelund.dk/gratis-e-bog-mine-20-bedste-seo-tips/ […]
Læs mere
Læs mindre