Så er jeg flyttet til Stockholm

Udsigten fra køkkenvinduet i den nye lejlighed :) Udsigten fra køkkenvinduet i den nye lejlighed :)


Hejsan. Jeg har haft travlt det sidste stykke tid med både arbejde, flytning og hygge med familie og veninder, og derfor har der været stille her på bloggen. Det beklager jeg, men jeg vender stærkt tilbage, nu hvor jeg er flyttet til Stockholm, og der falder lidt ro over hverdagen igen :)

I søndags pakkede Hans-Kristian og jeg bilen med mine ting og kørte fra Stevns til Stockholm, og vi ankom til lejligheden i Stockholm søndag aften efter en god men lang køretur. (Hvis du nogensinde skal køre til Stockholm, så sørg for at følge motorvej E4, så du slipper for en to-timers omvej ligesom os.)

Det er aldrig sjovt at tage afsked, og det var ret vemodigt at skulle rejse fra familie og venner igen. Det var derfor dejligt, at Stockholm valgte at byde mig velkommen på bedste vis med det flotteste forårsvejr i går. Helligdagen blev derfor tilbragt udendørs med at udforske det smukke naturområde i Nacka, hvor vi bor, og jeg ved allerede, at jeg kommer til at elske det her. For som du også kan se på billederne nedenfor, så er her virkelig skønt.

nacka_naturreservat_7 nacka_naturreservat_6 nacka_naturreservat_4 nacka_naturreservat_3 nacka_naturreservat_2 nacka_naturreservat_1 Husk også, at du kan følge med i min hverdag her i Stockholm på min Instagramprofil

♡ Katrine

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!