Forlænget weekendophold i Stockholm

weekendophold_i_stockholm_solnedgang

I sidste uge var jeg på en lille mini-ferie. Turen stod på forlænget weekend i Stockholm for at besøge Hans-Kristian og danne mig et førstehåndsindtryk af min nye by. Jeg flytter nemlig op til Hans-Kristian i Stockholm til påske. :)

Indlægget indeholder affiliate links.

To af overnatningerne valgte vi at tilbringe på hotel i centrum af byen, hvilket viste sig at være en supergod beslutning. Butikhotellet med det lidt underlige navn "Hotel With Urban Deli" var nemlig vildt tjekket, og jeg kan godt anbefale dig at bo der, hvis du en dag skal på weekendophold i Stockholm.

weekendophold_i_stockholm_hotelvaerelse Hotellet var fyldt med unge i 20'erne og 30'erne, der hang ud i baren og spiste i restauranten, da vi ankom fredag aften. Heldigt, at vi havde bestilt bord på forhånd! Middagen blev nydt i afdæmpet belysning, og atmosfæren var rigtig hyggelig. Måske det var stemningen, der gjorde, at vi endte med at bestille en tre-retters? Godt smagte det i hvert fald, selvom jeg næsten ikke kunne spise op.

weekendophold_i_stockholm_hotel weekendophold_i_stockholm_dessert Udover en bar og restaurant hørte der også en deli (deraf navnet) til hotellet, hvor du kunne købe masser af madvarer og snacks. Den benyttede vi os af lørdag, hvor vi trængte til en aften med filmhygge på hotelværelset, efter at vi havde gået omkring 22 km. den dag. Book overnatning på Hotel With Urban Deli her >

Lørdag var også dagen, hvor vi var rundt og kigge på lejligheder, og heldigvis fandt vi en, som vi godt kunne lide. Læs mere om vores nye bolig her.

weekendophold_i_stockholm_kakao Ellers stod mini-ferien på masser af sightseeing, caféhygge og smuk natur. Stockholm gjorde virkelig et godt førstehåndsindtryk på mig, og jeg er sikker på, at vi nok skal blive fine venner. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at udforske den fine by endnu mere.

weekendophold_i_stockholm_2 weekendophold_i_stockholm_gamla_stan weekendophold_i_stockholm_1

2 kommentarer

Traditionel svensk middag i Stockholm - Selfie And The CitySelfie And The City
 

[…] Læs også: Forlænget weekendophold i Stockholm […]
Læs mere
Læs mindre
Lækker kød-date for to på Urban Deli - Selfie And The CitySelfie And The City
 

[…] Hvis du en dag skulle havne i Stockholms gader, kan jeg godt anbefale dig en middag på Urban Deli. Der ligger flere restauranter i byen, og faktisk også et hotel – det har jeg skrevet lidt om her. […]
Læs mere
Læs mindre