Formland Spring og Gl. Skovridergaard

formland_spring_barDet har været en hyggelig weekend med kæresten og svigerforældrene i Jylland, hvor vi lørdag besøgte Formland Spring 16 i Messecenter Herning, og herefter overnattede på den hyggelige Gl. Skovridergaard i Silkeborg.

Indlægget indeholder affiliate links.

Formland Spring 16

formland_spring_slik

Jeg har aldrig været på Formland-messen før, så det var en sjov oplevelse. Især mad-hallen med masser af smagsprøver var er hit ;) Jeg var også forbi Bloomingville, som jeg forhandler i min webshop. Jeg elsker især deres fine køkkensager. Se udvalget i min shop her.

formland_spring_bloomingville

Kortkartellet, der laver cool plakater med forskellige byer, var der også, og dem var jeg også et smut forbi, da det også forhandles i min webshop. Se de mange fede plakater her.

formland_spring_kortkartellet

Skøn overnatning på Gl. Skovridergard

Efter Formland Spring gik turen til Silkeborg, hvor vi skulle sove på den hyggelige og fredelige Gl. Skovridergaard, der helt bestemt er et besøg værd. Stedet rummer en skøn atmosfære, et sødt personale og nogle fantastiske omgivelser ved Silkeborgsøerne.

gl_skovridergaard

Da vi ankom til hotellet, fik vi serveret den lækreste brownie, og efter en lille eftermiddagslur stod den på fem-retters i det hyggelige Orangerie. Det var en udsøgt middag med tilhørende vinmenu, og vi gik mætte og glade i seng efter en god dag.

gl_skovridergaard_brownie gl_skovridergaard_suppe gl_skovridergaard_torskerogn gl_skovridergaard_oksemoerbrad gl_skovridergaard_ost gl_skovridergaard_dessert

Søndag startede vi dagen med den lækreste morgenbuffet, hvorefter vi gik en tur i de smukke omgivelser.

gl_skovridergaard_morgenmad

Vi vandrede langs Silkeborgsøerne, og endte i Silkeborg by, hvorefter vi traskede tilbage til hotellet, og vendte snuden mod Sjælland.

silkeborgsoerne silkeborg_himmelbjerget

Book et ophold på Gl. Skovridergaard her >

♡ Katrine

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!