Sådan kan du tjene penge med din blog

saadan_kan_du_tjene_penge_paa_din_blog

Jeg siger altid, at man skal blogge, fordi man synes, det er sjovt, og det er også det, der er min drivkraft. Når det så er sagt, så bliver det jo lidt sjovere, hvis det også er muligt at få lidt ekstra lommepenge ud af det. Hvis du også godt kunne tænke dig at tjene penge på din blog, så læs med her, hvor jeg giver dig mine bedste tips til, hvad du kan gøre.

Affiliate links

Et affiliate link er et link, hvor du tjener penge ved at lede folk videre til et bestemt produkt eller brand på en anden hjemmeside. Det kan f.eks. være, at du linker til et skønhedsprodukt, og hvis nogle af dine læsere, så klikker på dit affiliate link, og køber skønhedsproduktet, så får du en bestemt procentdel af salget. Hvis du har en blog, hvor du tit anbefaler produkter, så er affiliate højst sandsynligt en god mulighed for dig. Jeg anbefaler fem affiliate netværk her.

Sponsorerede indlæg

Et sponsorerede indlæg er et indlæg, som du er blevet betalt for at lave. Det ses som betaling, når du har fået noget for at skrive indlægget. Det kan altså både være penge, en gave eller andet. Virksomheder bruger ofte bloggere til at skrive om dem eller deres produkter mod betaling. Hvis du gerne vil i gang med sponsorerede indlæg, kan du kontakte forskellige virksomheder, som passer til din blog, og spørge dem om I kan lave et samarbejde, hvor du mod betaling skriver om deres produkter. Tjek også typers.dk ud, der hjælper bloggere med at lave sponsorerede indlæg for virksomheder. Læs om reglerne for sponsorerede indlæg her.

Blog for andre

Er blogging din helt store passion, og leverer du godt indhold, så kan en mulighed være at tjene penge ved at blogge for andre. Du kan f.eks. hjælpe virksomheder, der ønsker en blog, men ikke har tid til selv at varetage den, eller som ikke selv har forstand på, hvordan man skriver godt indhold. Du kan "passe" deres blog for dem og sørge for, at den bliver opdateret med lækkert indhold. Forventningsafstem inden I går i gang, så I har en aftale om, hvor mange indlæg, de forventer om måneden, og hvad du skal have for hvert indlæg.

Webshop

Måske laver du selv nogle produkter, som du kan sælge i en webshop på din blog? Det kan også være, at du har fundet nogle sager, som du bare ved, at dine læsere vil elske, som du kan sælge videre med fortjeneste? Hvis ingen af disse to muligheder passer på dig, så frygt ej. Du kan nemlig stadig sagtens få din helt egen webshop helt enkelt og helt gratis gennem Zircles. Zircles er et gratis koncept, der passer rigtig godt til folk, der har en blog.

Zircles står for alt det praktiske med at finde leverandører, håndtere ordrer, kundeservice osv., så det eneste du selv skal gøre er at sætte dit personlige touch på din shop og markedsføre den til dine følgere. Zircles har et kæmpe udvalg af produkter inden for mode, skønhed, træning og bolig, og du kan helt selv vælge, hvilke af produkterne, du vil sælge i din webshop. For hvert produkt, du sælger, får du en procentdel af salget, typisk mellem 10-25 procent. Det, du tjener, bliver så udbetalt til dig som løn, og Zircles sørger endda også for at inberette til Skat for dig. Lyder det som noget for dig? Så skriv endelig til mig på lundkatrine@live.dk for at høre mere. Besøg min webshop hos Zircles her.

Sælg ydelser

Har du en passion og en viden, som du kan give videre til andre? Måske er du vildt god til at lægge makeup, lave DIY, tegne eller noget helt andet? Så brug din viden til at tjene penge. Du kan f.eks. lave kurser, e-bøger eller på anden måde tilbyde rådgivning eller undervisning, som folk kan købe af dig. Din viden er guld værd!

Network Marketing

Kender du forretningsmodellen network marketing? Måske kender du til det fra dengang Tupperware var meget oppe i tiden? Network marketing er et system, som nogle virksomheder har valgt at benytte til at sælge deres produkter igennem. I stedet for at de selv markedsfører sig, bruger de deres netværk ved at belønne dem til at markedsføre og sælge produkterne for dem. Så hver gang en i netværket skaffer virksomheden en ny kunde, bliver personen belønnet. På den måde har vi som forbrugere altså mulighed for at købe og sælge produkter direkte fra producenten, uden at vi skal igennem en forhandler først. Network marketing er altså en model, hvor man både kan spare penge på produkterne og samtidig tjene penge, når man skaffer nye kunder til virksomheden.

Jeg har selv lige meldt mig ind i sådan et firma. Det hedder Forever Living, og her kan man kan købe lækre skønheds- og træningsprodukter fra Aloe Vera til sig selv med rabat og samtidig sælge produkterne videre. Det gode ved lige netop Forever Living er, at det er gratis at være med, og så er jeg vild med Aloe Vera, og derfor kan jeg ligeså godt spare penge på de produkter, jeg alligevel skal ud og investere i. Vil du høre mere om network marketing og Forever Living, så kontakt mig endelig.

Annoncer

Du kan selvfølgelig også vælge at have annoncer på din blog og dine YouTube-videoer, ligesom jeg har i højre side her på min blog. Annoncer er dog sjældent det, der får kontoen til at sprænge, men det er nemt at gå til, og noget, som alle kan kaste sig ud i. Igennem de fleste affiliate netværk har du mulighed for at finde annoncer, som du kan indsætte på din blog, og ellers vil jeg anbefale dig at starte ud med Google Adsense, som er Googles annoncesystem.

Trendsales

Trendsales er en god måde at sælge ud af dine brugte sager eller fejlkøb på. De fleste kender Trendsales, som en troværdig platform, og de fleste mennesker har derfor ikke noget problem med at handle derigennem. Så sæt dine brugte sager til salg, og link til dem på din blog og dine sociale medier, så dine følgere har nemt ved at købe dine fine ting.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan tjene penge på din blog, men her var i hvert fald nogle tips til dig, som jeg håber, du kan bruge.

Har du andre tips til, hvordan man kan tjene penge på sin blog?

♡ Katrine

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!