Fang dine læsere med aktuelle blogindlæg

fang_dine_laesere_med_aktuelle_blogindlaeg

Lær af de store nyhedsmedier, og lav aktuelle blogindlæg. Især op til jul er bloggere rigtig gode til at lave aktuelle blogindlæg, der handler om gaveønsker, julemad eller julepynt. Måske har du allerede også selv lavet sådan et blogindlæg?

At lave aktuelle blogindlæg er en af de ting, der fanger læserne. Mennesker er generelt nysgerrige, og vi vil gerne holdes opdateret på det nyeste nye, og det samme gælder også mange af dine potentielle læsere. Så ligesom til jul, så tænk over, hvornår der sker noget aktuelt, som vil passe ind på din blog.

Fem tips til at lave aktuelle blogindlæg

1. Bring de forskellige helligdage og mærkedage i spil på din blog. Fastelavn og Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, så det kunne være en oplagt idé at skrive om det.

2. Find inspiration i de forskellige årstider, og brug det til at skrive aktuelle blogindlæg.

3. Sker der noget i samfundet, som er relevant for dig at skrive om på din blog? Hold dig opdateret på de forskellige sociale medier og nyhedssider for at blive inspireret.

4. Tænk utraditionelt. Det kan sagtens være, at det giver mening at dele dine julegaveønsker på din blog, men prøv at skil dig lidt ud fra, hvad alle andre gør, og vinkl dit indhold anderledes.

5. Planlæg i god tid. Det kan være en god idé at have en kalender, hvor du kan skrive de forskellige idéer ned i. Lav f.eks. en brainstorm med dig selv en gang om året og en gang om måneden for at fylde din kalender ud med, hvilke aktuelle ting, som du kan blogge om.

Har du andre gode forslag til, hvordan man kan lave aktuelle blogindlæg?

♡ Katrine

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!