Bloggernes bedste blogtips



Hvem er bedre at få blogtips fra end bloggerne selv. Jeg har derfor spurgt syv bloggere, om de ville dele deres bedste blogtips her på bloggen, og det ville de heldigvis gerne. :)

Laura Amalie Augustinus

Blogger på Stinusit.dk - Sæt dig ind i dit kamera og de forskellige funktioner. Blænde, lukketid, ISO osv. Det er så vigtigt for at have nogen som helst anelse om, hvorfor dine billeder er dårlige eller gode. I det hele taget betyder gode billeder en hel del for dit image som blogger, synes jeg.

Celia Bach

Blogger på Truebeauty.dk - Mit bedste tip vil være at springe ud i det. At man skal huske på, at alle de store bloggere har brugt rigtig mange timer på at få alt til at nå en højere enhed, men også at man skal være klar over, at ens blog ikke bliver et hit over natten.

Sidsel Schomacker

Blogger på Henkogthverdag.dk - Mine bedste tips vil være: 1. Blog fordi du ikke kan lade være. - Og skid i første omgang hul i om der er nogle, der læser med. 2. Sæt dig ind i de sociale medier og lær at sparre med andre bloggere. - For jo, der er sgu da sjovere, når nogle læser med! 3. Find din niche og hold dig til den. - Hvis dine lærere besøger din blog for at få skønhedstips, taber du dem let ved at skrive om madlavning. 4. Giv tid. - Det tager tid at bygge en blog op. Lang tid! 5. Del dig selv. Ikke for meget -ikke for lidt. 6. Blog kontinuert. - Dine læsere kan lide forudsigelighed, så hellere ét fast indlæg om ugen end fire i streg om måneden. 7. Gør dig umage. - Husk stavekontrolen, hvis du som jeg ikke kan stave, gør dit blogdesign lækkert for øjet og sæt dig ind i dit kamera. 8. Ikke alt er blog-materiale. - Husk at læse dine indlæg igennem, med kritiske briller, inden du trykker udgiv.

Nicolaj Hovmand Nielsen

Blogger på Unitate.dk - Mit bedste personlige tip er, at man fra starten indser, at sociale medier, e-mail og SEO er vigtigt – og herved benytter lidt tid på at få nok viden omkring emnerne. SEO og sociale medier er ofte de jeg fremhæver, da det ”hurtigt” kan give resultater – for selvom man godt ved det tager tid, så er det et skulderklap at modtage den første trafik – og et skulderklap, som kan få folk til at forsætte.

Anne-Mette Højbjerg

Blogger på Giz-blog.dk 1. Gør dig umage med dine billeder. Brug helst dagslys og leg lidt med de forskellige vinkler. 2. Skriv lister. Eventuelt over emner du gerne vil skrive om. Ting du gerne vil nå, og ting du gerne vil dele med dine besøgende. På den måde har du altid noget at skrive om. 3. Husk at være personlig på din blog. Der er ikke noget værre end en overfladisk blogger, som man ikke kan mærke i de indlæg, der er på den pågældende blog. 4. Start aldrig en blog op, fordi du stræber efter at tjene penge. Gør det, fordi du brænder for det, og har noget at dele med andre mennesker. Gør det med hjertet - ikke pengepungen. 5. Vær ikke kræsen. Samarbejd med andre bloggere. Del indlæg med hinanden på hinandens blogs. Styrk dit netværk ved at hjælpe andre og modtag det af andre.

Louise Bennetzen

Blogger på moderngirl.dk - Mit bedste tip er at følge din egen stil. Det kan være fristende at efterligne store bloggere, og selvfølgelig er det i orden med inspiration, men efterlign dem ikke alt for meget. De har allerede fundet deres stil. Nu skal du finde din. Spørg dig selv, hvorfor andre skal følge netop din blog. Det er ikke helt nemt at finde sin egen stil, og det tager tid. Derfor omhandler mit tip også at holde ud og være vedholdende. Jeg er stadig ikke helt sikker på, om jeg har fundet min stil endnu, men hver dag kommer jeg tættere på.

Patrick Hoffmann

Blogger på patrickhoffmann.dk - Brug noget tid på outreach. Hvis du gerne vil have, at andre personer end venner og bekendte læser din blog, så skal du sørge for at lave outreach. Den gyldne regel er, at du bruger 1/5 tid på at skrive indlægget, og de sidste 4/5 bruges på at sprede budskabet om dit nye interessante indlæg. På min egen blog skriver jeg bl.a. om iværksætteri, og for at mine indlæg og interviews med iværksættere bliver set, kontakter jeg alle de personer og hjemmesider, som jeg tænker, kunne have en interesse i at dele mit indlæg. Det kræver en del øvelse at blive god til at lave outreach, som kunne være en mail til en anden iværksætterblog, der tidligere har delt andre bloggeres interview med en iværksætter. Hvis du er heldig/god, så får du et link fra denne iværksætterblog, og dette er bl.a. en af de vigtige faktorer i forhold til din placering i søgemaskineresultaterne. Det er benhårdt, men nogle gange skal man tænke langsigtet i stedet for views her og nu - hvad er 30 views skaffet via din reklamering på sociale medier, som styrtdykker, når ugen er omme, mod 1000 views over 12 måneder pga. det outreach-arbejde, du lavede i ugerne efter publiceringen af indlægget?

Tusind tak for de gode fif alle syv, hvis du også har nogle gode blogtips, må du meget gerne dele dem i en kommentar nedenfor :)

Læs også: Gratis e-bøger om blogging

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!