Lav fine layouts til din blog gratis

Synes du, at Photoshop er lidt for dyrt, og er du ikke den store grafiker, så kig med her, hvor jeg deler en supercool og gratis hjemmeside, som du kan bruge til at lave fine layouts til din blog.

Selvom jeg har Photoshop, og også har okay styr på, hvordan det bruges, så er jeg ikke den store grafiker. Jeg synes tit, det kan være svært at finde på idéer til layouts, og derfor er jeg så glad for hjemmesiden canva.com. Her er der nemlig masser af gratis skabeloner, som du kan bruge, hvad entet du søger layouts til din blog, Facebookside, e-bog, præsentation osv. Og det bedste af det hele er, at mange af skabelonerne er gratis, og samtidig er programmet virkelig brugervenligt og nemt at kaste sig over.

Lav egne layouts med tre simple steps

1. Det er simpelt og gratis at oprette en bruger på canva.com. Du kan endda logge ind med din Facebookprofil, og så er du i gang.

2. Vælg det design, som du gerne vil oprette, f.eks. Blog Graphic eller Facebook Post, og vælg så en af de mange fine skabeloner.

3. Drag and drop, skriv dine egne tekster og upload egne billeder helt enkelt. Og vupti, du har et færdigt design, som du kan downloade.

Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Den er god nok, både billedet i toppen af indlægget og billedet nedenfor er lavet med canva.com, og de er da ikke så ringe. Så, hvad venter du på, prøv at lave dine egne layouts på canva.com her.

GLÆDELIG JUL

Se også: Tre gratis online billedprogrammer

3 kommentarer

Tre gratis online billedprogrammer Udelukkendelund.dkUdelukkendelund.dk
 

[…] Se også: Lav fine layouts til din blog gratis […]
Læs mere
Læs mindre
10 tips til at forbedre din blog i 2016 Udelukkendelund.dkUdelukkendelund.dk
 

[…] En af mine største udfordringer har altid været lækre billeder på min blog. Jeg synes ikke, at mine billeder og grafikker har været decideret dårlige, men jeg synes heller ikke, at de altid har været lige lækre. Og det er jo lidt ærgerligt, når det visuelle ofte er rigtig vigtigt på en blog. I 2016 vil jeg derfor gerne på et foto-kursus, og så vil jeg bruge mere tid på at nørde med mine billeder og grafikker. Billeder er vigtige på en blog, og jeg vil derfor anbefale, at det er noget, du fokuserer på. Jeg deler et godt og gratis layout-værktøj med dig her. […]
Læs mere
Læs mindre
10 ting der ikke burde være på din blog Udelukkendelund.dkUdelukkendelund.dk
 

[…] Det kan hurtigt virke uprofessionelt, hvis du har billeder i dårlig kvalitet på din blog, og samtidig virker det også useriøst, hvis du slet ikke har nogle billeder. Gør derfor dig selv den tjeneste at bruge lidt ekstra tid på dine billeder. Hvis du har svært ved selv at tage billeder, findes der mange sider, hvor du gratis kan hente billeder fra, og også redigere dem. Se her, hvor jeg anbefaler tre gratis billedprogrammer eller læs om, hvordan du kan lave fine layouts til din blog her. […]
Læs mere
Læs mindre