Fem bedste apps til nye bloggere

Skrevet af Denise Jørgensen, kommunikationsassistent hos Surveybee.

Mange tror, at det at være blogger er lige til; man skal blot skrive et par indlæg om en bluse eller finde på en god opskrift. Dette passer dog ikke, og der er langt mere i dét end blot at skrive indlæg. Du skal blandt andet finde din vej rundt på de sociale medier, være kreativ, når du laver indlæg, have gode evner inden for billedredigering og sidst men ikke mindst, kræver det en stor mængde tid.

Som nystartet blogger kan det derfor være overrumplende at starte sin egen blog. I dette indlæg vil du blive introduceret til de fem bedste apps, som kan gøre din start som blogger lidt lettere.

1. Buffer

Som ny i bloggerverdenen kan det let blive uoverskueligt, at holde styr på de mange sociale medier der skal holdes opdateret. Har du lavet et godt indlæg, eller har du blot noget, som du absolut må dele med dine følgere, er det ikke længere nok at uploade det på Facebook.

Nu skal man ligeledes uploade på blandt andet Twitter, Instagram, Pinterest og for nogle også Google+. Det er en lang liste, og man kan hurtigt føle, at man har brug for en assistent. Dette er præcis, hvad Buffer tilbyder dig, eller rettere sagt en virtuel assistent for de sociale medier.

På Buffer kan du uploade alle de tweets, billeder og posts, du ønsker, og så vil Buffer på egen hånd uploade det i løbet af dagen. Applikationen uploader oven i købet på de tidspunkter, hvor mediet har vist at have mest aktivitet. Ønsker du selv at bestemme, hvornår det skal uploades, kan du ligeledes dette. Derfor vil du aldrig glemme at uploade noget igen.

2. Instasize

Selvom det ikke længere er nødvendigt at uploade firkantet billeder på Instagram, er denne app uundværlig. Først og fremmest kan denne applikation resize dine billeder til den rette Instagram størrelse. Yderligere har du et hav af muligheder indenfor filtre, stickers og rammer, som du kan bruge på dine billeder, hvilket enhver blogger har brug for.

3. Google Analytics

Google Analytics er altid godt at have ved hånden. Ved du endnu ikke, hvad Google Analytics er, vil det være en god idé, at du sætter dig ind i dette værktøj. Det er altid interessant at se data over, hvor mange, der besøger din side, hvad de kigger på, og hvornår de er på din hjemmeside. Specielt hvis du tjener penge online på din blog.

Google Analytics app’en gør det muligt for dig at tjekke dette på farten. Dermed bliver det lettere at holde trit med sin blog, da man kan tjekke Google Analytics på sin tablet og mobil.

4. Moldiv

Du har sikkert set det før, en masse bloggere har collager i deres blogindlæg. Collager er gode når du skal vise flere ting på én gang, som eksempelvis når man forklarer en opskrift, eller skal vise sit nye tøj frem. Hos Moldiv kan du lave en endeløs række af collager.

App’en giver dig mulighed for at bruge flere forskellige filtre, stempler, tekst og mange flere funktioner. Det er en meget enkel app, og man behøver derfor ikke være en haj til at bruge redigeringsprogrammer.

5. Adobe Photoshop Express

De fleste kender Photoshop, hvilket er et billedredigeringsprogram, og derfor kræver denne applikationen ikke yderligere introduktion. Derimod er det ikke alle der ved, at du kan få dette program til din mobiltelefon eller tablet. Photoshop er utrolig god at have ved hånden, da du kan tage billeder og redigere dem, uden at du behøver at have din computer med under armen.

Photoshop på mobilen eller tablet giver naturligvis ikke de samme funktioner, som du eksempelvis har på computeren, men du kan lave de mest essentielle redigeringer på mobilen, og derfor kan denne anbefales til alle bloggere, også dem der er nye i branchen.

Læs også: Få trafik fra andre blogs

Kender du flere gode apps, der burde blive tilføjet til listen?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!