Tre gratis online billedprogrammer

gratis_billedprogrammer Er du frustreret over, at det koster penge hver gang, du skal finde eller redigere et billede til din blog eller dine sociale medier? Så kig med her, hvor jeg anbefaler tre gratis online billedprogrammer.

Pixabay.com

Pixabay.com er der et stort udvalg af gratis billeder, som du frit kan benytte. Når du kommer ind på hjemmesiden søger du bare efter de motiver, som du skal bruge. F.eks. Shopping, og så kommer der en masse billeder frem i den genre, som du kan downloade.

Picmonkey.com

Picmonkey.com er et online redigeringsprogram, hvor du blandt andet kan beskære dine billeder, lave collager og tilføje tekst på dine billeder, inden du gemmer dem på din computer. Det er virkelig simpelt at bruge, og så er mange af funktionerne gratis.

Polyvore.com

Hvis du skriver om produkter især inden for skønhed og mode, så er Polyvore.com et rigtig godt sted at finde billeder og sætte dem op i lækre collager med effekter og tekst. Du søger bare på de produkter, som du vil vise, og så får du et stort udvalg frem, som du så kan tilføje til din collage.

Se også: Lav fine layouts til din blog gratis

Kender du andre gode og gratis billedprogrammer, som du kan anbefale? :)

2 kommentarer

Lav fine layouts til dine online medier gratisUdelukkendelund.dk
 

[…] Se også: Tre gratis online billedprogrammer […]
Læs mere
Læs mindre
10 ting der ikke burde være på din blog Udelukkendelund.dkUdelukkendelund.dk
 

[…] billeder, findes der mange sider, hvor du gratis kan hente billeder fra, og også redigere dem. Se her, hvor jeg anbefaler tre gratis billedprogrammer eller læs om, hvordan du kan lave fine layouts til […]
Læs mere
Læs mindre