Få trafik fra andre blogs

faa_trafik_fra_andre_blogs

Når man bruger meget tid på at skrive indlæg på sin blog, vil man jo gerne have, at der er nogle, der læser med. Læserne kommer dog sjældent af sig selv, så derfor skal du selv skabe trafikken til din blog. En god måde at få skabt trafik til din blog på er at få "hjælp" fra andre blogs. Det er ret nemt at gå i gang med, og her kommer jeg med fem gode tips til, hvordan du kan gøre.

1. Kommenter på andre blogs

Det er en god idé at kommentere på andre blogs, og så er det noget, du nemt kan starte med allerede i dag. Når du laver en kommentar bliver du bedt om at skrive din webadresse, og hvis folk så klikker på dit navn, kommer de automatisk hen på din blog. Kommenter gerne på blogs, der minder lidt om din, da der så er større chance for at læserne også vil finde din blog interessant. Når du kommenterer på andre blogs, er det vigtigt, at du skriver en relevant kommentar, og ikke kun deler et link til dig selv.

2. Achoo promo widget

trafik_fra_andre_blogs I det nederste højre hjørne her på siden kan du se en lille pop-up med forslag til mine populære indlæg, min Instagram-konto eller indlæg på andre blogs. Det smarte ved, at der vises indlæg fra andre blogs er, at mine indlæg også bliver vist på deres sider. Det er en rigtig smart måde at få gjort min blog synlig på, og jeg kan kun anbefale, at du også installerer Achoo promo widget. Det er gratis, og du kan oprette en bruger her.

3. Gæsteblog

En rigtig god måde at gøre opmærksom på din blog på er ved at gæsteblogge på andre blogs. Ved at lave et indlæg på en anden blog, gør du opmærsom på dig selv, og rammer nogle nye potentielle følgere. Så det er bare i gang med at kontakte nogle andre bloggere og høre, om du må gæsteblogge hos dem.

4. Netværk med andre bloggere

Det er en rigtig god idé at skabe sig et netværk i blogland. Tag med til events, og lav aftaler med andre bloggere. Når I så mødes til en kaffedate eller andet, kan I skrive om mødet på jeres blogs og linke til hinanden. På den måde hjælper I hinanden med at få spredt jeres blogs ud til hinandens læsere. Du kan også aftale med nogle bloggere, at de laver en anbefaling af din blog på deres blog, og du gør så det samme på din blog.

5. Del og like på sociale medier

Aftal med nogle bloggere, at I deler, kommenterer og liker hinandens opslag på Facebook. Hvis f.eks. en af dine blogger-venner laver et spændende indlæg, som du også synes er relevant for dine læsere, kan du dele det på din Facebookside, og det samme kan dine blogger-venner gøre med dine indlæg. Det er en rigtig nem og effektiv måde at hjælpe hinanden på.

 Jeg håber, du kunne bruge mine tips, og hvis du har andre gode forslag, så del dem gerne i en kommentar nedenfor. Tak :)

3 kommentarer

Jennifer
 

Rigtig fint og relevant indlæg, tak for tipsene :-)
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hej Jennifer. Tusind tak for din søde besked :) Jeg er glad for, at du kunne bruge indlægget.
Læs mere
Læs mindre
5 bedste apps til nye bloggere Udelukkendelund.dkUdelukkendelund.dk
 

[…] Læs også: Få trafik fra andre blogs […]
Læs mere
Læs mindre