Iværksætterkursus for begyndere

Forrige mandag startede jeg på et iværksætterkursus, der afholdes af erhvervsrådet her i Stevns Kommune, hvor jeg bor. Kurset afholdes seks mandage af tre timers varighed pr. gang, og indtil videre har det været rigtig lærerigt og spændende.

Jeg ved ikke, om det er alle kommuner, men en del kommuner rundt om i landet tilbyder billige iværksætterkurser, og ellers kan du helt sikkert google dig frem til et iværksætterkursus nær dig. Jeg vil i hvert fald anbefale dig det, hvis du ligesom mig går med en iværksætterdrøm i maven.

Det gode ved et iværksætterkursus er, at man kan få svar på alle de mange spørgsmål, som man sidder med, når man drømmer om at starte noget op selv. Måske har du ligesom mig en frygt for alle de praktiske ting, som skat, regnskab og selskabsformer, eller måske har du brug for hjælp til din marketingsplan eller dit budget? På et iværksætterkursus for begyndere behøver du kun at have idéen, da du bliver guidet igennem hele processen omkring det at blive selvstændig.

Så hvis du har mulighed for at tage på et iværksætterkursus, vil jeg helt sikkert anbefale det, og udover at du får en ny viden, så møder du også nogle mennesker fra dit lokalområde, som måske kan styrke dit netværk og din forretning.

Går du med en iværksætterdrøm i maven, men har du svært ved at tage springet?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!