Godmorgen fra Sunny Beach

sunny_beach Køreturen fra Sofia til Sunny Beach tog ca. fire timer, så da vi ankom til hotellet i går aftes omkring kl. 23, tog vi et glas øl på altanen og et spil 500, inden vi hoppede i seng.

Godmorgen, kl. er 7.30 i Bulgarien, og jeg er lige vågnet efter en dejlig skønhedssøvn. HK bobler stadig i sengen ved siden af mig, så jeg tænkte, at jeg lige ville skrive et lille indlæg direkte fra mobilen, mens jeg venter på han vågner, så vi kan komme ned og gå til den i hotellets morgenmadsbuffet.

I går aftes, da vi kom hjem fra arbejde, tog vi en hurtig beslutning om at tage på weekendtur til Sortehavet. Da vi skulle booke hotel i sidste øjeblik, var det svært at finde noget til en rimelig pris i byen Burgas, som vi gerne ville til. Så i stedet tog vi et hotel lidt mere nord på, nemlig i Sunny Beach. Jeg har aldrig været her før, men jeg må indrømme, at jeg har lidt svært ved ikke at have fordomme om stedet på forhånd, efter hvad jeg har hørt og set på TV.

Men Sofia overraskede mig positivt, så mon ikke også Sunny Beach gør det? Hotellet virker i hvert fald hyggeligt, og hvis jeg bare kan hoppe en tur i bølgen blå og slappe af ved poolen, og måske også finde en god fiskerestaurant til frokost, så er min lykke gjort :)

Sunny beach Udsigten fra altanen her til morgen :)

God weekend til dig.

♡ Katrine

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!