10 hverdagsproblemer alle kvinder kender

hverdagsproblemer kvinder

Her er 10 hverdagsproblemer, som jeg tror de fleste kvinder kender til, og som virkelig kan ødelægge vores gode humør. :)

1. Når man snoozer for mange gange, og til sidst må spurte rundt for ikke at komme for sent, og ender med at spilde tandpasta på blusen. Do'h!

2. Det er den tid på måneden, og du har glemt at tage dit "udstyr" med i tasken. Samtidig befinder du dig langt fra en butik, og må redde situationen med toiletpapir. (Det er derfor, der er opfundet smarte apps til at minde os om, at menstruationen er på vej.)

3. Mascaren er nylagt, og du er klar til at smutte ud af døren. Så sker det, der ikke må ske. Du nyser - og har nu fine sorte streger under øjnene. Iih...

4. Kender du også det, at du er sulten, men ikke rigtig ved, hvad du har lyst til at spise, og det hele resulterer i et hysterisk anfald? (Bare rolig, du er ikke alene.)

5. Du har det med at lægge din mobil, dine nøgler eller din pung fra dig og glemme alt om hvor, hvorefter du går helt i panik, fordi du tror, at du har smidt det væk.

6. Dit tøjskab er fyldt med tøj, men du har intet at tage på! (Et godt råd er at gøre dit outfit klar, dagen før du skal bruge det.)

7. Du har hårkrise, og den eneste løsning er at sætte håret op i en hestehale. Desværre knækker din sidste hårelastik, og du har mest af alt lyst til at kravle ind under dynen igen.

8. Du kommer hjem efter en lang dag, og opdager til din store skræk, at du har et stort stykke grønt siddende mellem fortænderne, som højst sandsynligt har siddet der siden frokost... (Kan vi ikke godt blive enige om, at vi lige siger til, hvis vi ser en anden med noget mellem tænderne.)

9. Du er lige ankommet til årets fest, da du opdager, at dine strømpebukser allerede er løbet. (Husk altid et ekstra par i tasken.)

10. Håret og makeuppen sad så godt, da du kørte hjemmefra, men efter en cykeltur i det danske vejr med regn og blæst ligner du noget, katten har slæbt med ind. (En gang imellem er det altså okay at forkæle sig selv ved at tage bussen.)

Kan du nikke genkende til nogle af de 10 hverdagsproblemer, og har du andet, der burde blive tilføjet til listen?

2 kommentarer

A+K/VenterPaaVinBlog
 

Hah, den med nys kender jeg godt, er lysoverfølsom, så her i sommerdagene er den hel gal. - Anne www.venterpaavin.blogspot.com
Læs mere
Læs mindre
Katrine
 

Hihi. Øv, hvor irriterende. Det er altså bare så surt, når man lige har lagt mascara, og er klar til at gå ud ad døren… :) Ps. Sikke nogle fine billeder, du har på din blog. Kh Katrine
Læs mere
Læs mindre