Dejlig weekend med besøg af svigerne

Fredag eftermiddag landede Hans-Kristians forældre i Sofia, og vi har haft en super hyggelig weekend sammen med dem i det flotteste sommervejr.

indisk_svigerforaeldre Fredag aften var vi på indisk restaurant. Hovedretterne smagte skønt, mens desserten var noget mere spøjs. Faktisk smagte det så underligt, at jeg fik grineflip :)

hk_27 I lørdags havde Hans-Kristian fødselsdag, så dagen startede med morgenbord og pakker. Desværre var strømmen gået, så det blev ikke den lækre morgenmad som planlagt med pandekager og æg og bacon, men vi klarede os alligevel med boller og ost og en snegl fra dagen i forvejen. ;)

kaj_bojesen_elefant Se lige denne fine elefant fra Kay Bojesen, som Hans-Kristian fik af sine forældre i gave. Jeg er helt forelsket i den. Hvis du også er vild med den, kan den købes i min webshop her.

Ellers bød lørdagen på hygge og sightseeing i centrum af Sofia. katedral

rotunda

russisk_kirke

italiensk_is Frokosten nød vi på en skøn italiensk restaurant, hvor vi selvfølgelig også skulle smage deres hjemmelavede is. MUMS!

hk27_lazy Om aftenen stod den på fødselsdagsmiddag på restaurant Lazy, der er en af Sofias bedste restauranter.

I går havde vi over 30 grader, og vi besluttede os derfor for at tage op på toppen af Vitosha bjerg for at blive luftet lidt igennem. Turen i gondolliften var virkelig varm, men på toppen var der en lidt mere behagelig temperatur, og vi fik vandret ca. seks km. Det var virkelig smukt og grønt, og sjovt at se skiløjperne på denne tid af året, da alt jo var dækket af sne, sidst vi var deroppe.

simeonovo_lift

vitosha1

vitosha2

vitosha4

vitosha5

vitosha7

♡ Katrine

Indlægget indeholder affiliate links.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!