10 gaveidéer til ham

I morgen har Hans-Kristian fødselsdag, og selvom vi har været kærester længe, bliver det ikke nemmere at finde på gaver til ham med årene. Hvis du også synes, det er svært at købe gaver til kæresten, så se med her, hvor jeg har fundet 10 gaveidéer i min webshop.

gaver_til_ham

1. Bøffer skal spises med rigtige steakknive. Køb et sæt med fire styks fra Nicolas Vahé til 250 kr. her.

2. Cool og casual hvid T-shirt fra det danske mærke BTON til de varme sommerdage. Koster 150 kr. her >

3. Din kæreste får helt sikkert lækkert hår med hårprodukterne fra American Crew. Fiber hårvoksen er velegnet til skandinavisk hår, og er nem at vaske ud. Kan købes til 179 kr. her.

4. Måske en cool plakat vil falde i din kærestes smag? Jeg er personligt helt vild med denne Lucas plakat fra Tenna Kramer. Kan købes for 390 kr. her.

5. Er din kæreste vild med sport, så vil han sikkert sætte pris på lidt lækkert gear til hans hobby som f.eks. dette pulsur fra Titan Fitness til 399 kr. Køb her.

6. Denne trådløse højtaler fra Kreafunk er altså ret cool, og så styres den direkte fra mobilen via bluetooth, og den kan række helt op til 30 meter. Kan købes her til 749 kr.

7. Kan din kæreste lide at lave med, eller er det på tide, at han kommer i gang, så er denne flotte kokkekniv med træholder fra Georg Jensen måske et godt valg. Kan købes her til 699 kr.

8. De fleste fyre kan altid bruge et par ekstra sneakers i deres garderobe. Jeg er ret vild med disse sorte af slagsen fra Oill. Kan købes her til 600 kr.

9. Sommeren er over os, og det betyder, at stranden og poolen kalder, så hvorfor ikke give ham, du holder af, et par cool badebukser. Køb et par grønne af slagsen fra H20 til 300 kr. her.

10. Hvis din kæreste er en kaffeelsker, så forkæl ham med god kaffe på farten med det her to go-sæt til 175 kr. Kan købes her.

Har du andre gode forslag til kærestegaver?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!