Gode råd når du bestiller ferie

gode råd når du bestiller ferie

Da jeg rejser en del, tænkte jeg, at det kunne være en god idé at dele nogle af mine rejsetips med jer, som I kan bruge, når I skal bestille ferie næste gang. Så her er fem ting, jeg vil anbefale, at du tænker over næste gang, du skal bestille ferie.

Læs også: 10 tips til en behagelig flyrejse

Valg af destination

Lige meget, om du ved, hvor du vil rejse hen eller ej, så er det en god idé at tænke over destinationen. Hvad forventer du dig af stedet, hvor du skal hen, og hvad er formålet med rejsen? Når du har tænkt over det, kan du bedre vurdere, om den valgte destination er det rigtige for dig. Selvom dine venner eller din familie anbefaler et bestemt sted, kan det være en god idé at undersøge, hvad stedet har at byde på, inden du køber din rejse dertil. For selvom dine venner er vilde med stedet, er det jo ikke sikkert, at det er noget for dig.

Find flybilletter og hotel

Inden du booker din ferie, er det en god idé at undersøge markedet. Der findes jo virkelig mange forskellige fly- og rejseselskaber, og måske er det første ikke altid det bedste. Jeg bruger selv forskellige sammenligningssider, inden jeg booker hotel og flybilletter, som Momondo, Hotels.com og Booking.com. Husk altid at tjekke specifikationerne, inden du booker, og vær sikker på, hvad der er inkluderet i prisen, så du ikke risikerer at stå ude i lufthavnen og få en ekstra regning for at få din kuffert med. Et vigtigt råd, når du booker hotel, er også at tjekke hotellets beliggenhed, så du er sikker på, at det har den helt rigtige placering.

Hvad siger andre?

Det kan være en god idé at benytte en side som Tripadvisor.dk, inden du vælger hotel, så du kan se, hvad andre gæster synes om stedet. Var der rent og pænt, hvordan var maden, og levede kvaliteten i det hele taget op til, hvad der blev lovet. Jeg bruger også Tripadviser til at finde restauranter og seværdiger på min feriedestination.

Rejs på skæve tidspunkter

Hvis du gerne vil have en billig ferie, kan det anbefales at rejse på skæve tidspunkter. Rejs udenfor helligdage og skoleferier, og undersøg ellers, hvilke dage og tidspunkter, der er billigst at rejse på. Måske er det billigere at rejse mandag morgen end lørdag eftermiddag.

Undersøg stedet hjemmefra

Jeg siger ikke, at man skal planlægge alt på forhånd, og jeg elsker også at tage tingene, som de kommer, men hvis der er noget helt specielt, du gerne vil opleve på din ferie, kan det altså være en god idé at undersøge det, inden du ankommer. Hvad er åbningstiderne, kan man springe køen over ved at købe en billet hjemmefra, og hvordan kommer man egentlig derhen?

Læs også: Gode råd til dig der skal flyve alene

Har du andre gode råd til feriebestillingen?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!