10 gaveidéer til Mors dag

mig og min mor om at vaere klodset

Mors dag er lige rundt om hjørnet, og jeg er så hedlig, at min Mutti er på besøg her i Sofia både på Mors dag den 10. maj, og på hendes fødselsdag den 12. maj. Derfor skal jeg have fundet på hele to gaver, så her er lidt inspiration og idéer til gaver til alle de dejlige mødre derude.

Inspiration til Mors Dag

mors_dag_gave

1. Hvad med at give din mor en oplevelse? Du kan for eksempel invitere hende på en brunch for to, eller tage hende med i biffen og se en tøsefilm. Brug koden morsdag15 i kassen hos Bellevue Box og spar 10 procent på oplevelser her.

2. Er hun vild med både tøj og blomster, så er dette fine tørklæde fra Beck Søndergaard måske et hit? Det kan købes her til 299 kr.

3. Man går aldrig galt i byen med blomster, så hvorfor ikke give din mor en fin buket. Hvis du er forhindret i at være sammen med hende på Mors dag, kan du bestille en buket, og få den leveret, på Euroflorist her.

4. Elsker din mor også at bladre i et magasin, så giv hende et abonnement på hendes yndlings blad. Du kan for eksempel give hende et abonnement på seks numre af Bo Bedre samt velkomstgave for 248 kr.

5. Forkæl hende med et lækkert badehåndklæde fra Gribskov til 149 kr.

6. Gør din mors negle klar til sommeren med denne superfine neglelak fra Essie. Den kan købes til 79,96 kr. hos Magasin her.

7. Er din mor vild med madlavning, så forær hende dette fine salatbestik fra Trip Trap til 299 kr.

8. Giv hende en sød toilettaske til 194 kr. hos Trendyliving.dk, så hun kan holde styr på sine beautyprodukter.

9. Måske en af de populære vaser fra Kähler falder i din mors smag?

10. Et smykke er en rigtig personlig gave at give, og jeg er ret sikker på, at det vil gøre de fleste mødre ellevilde. Et smykke behøver ikke at koste en formue, jeg synes for eksempel at dette armbånd fra Trollbeads til 230 kr. er rigtig fint.


Har du nogle forslag til Mors dags gaver? Så skriv det gerne i en kommentar :)

Indlægget indeholder affiliate links.

Kopk

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!