Graduation på Birmingham University

I onsdags gik turen til Birmingham med mine forældre, svigerforældre og Hans-Kristian. Vi tog nemlig på en lille miniferie for at deltage i Hans-Kristians graduation på Birmingham University.

Mine forældre, svigerforældre og jeg rejste fra København onsdag morgen, og Hans-Kristian kom så fra Sofia onsdag eftermiddag. Mens vi ventede på ham, spiste vi frokost på The Old Joint Stock ved Birmingham Katedral. Både pub og katedral er et besøg værd, hvis du en dag færdes på disse kanter.

the old joint stock birminghamDer var også tid til at gå en tur i byen, hvor der var et stort tysk julemarked med boder.

birmingham-christmas

Torsdag var det blevet tid til den store graduation ceremoni, hvor Hans-Kristian skulle have sit diplom for sin Master-uddannelse. Inden ceremonien stod den på lidt sightseeing efterfulgt af afternoon tea i Winterbourne Garden, som er et meget meget hyggeligt og smukt sted ved Birmingham University.

birmingham winterbourne garden

Det var en stor oplevelse af være til graduation ceremonien, som blev holdt i en flot sal på Birmingham University, og der blev holdt taler, spillet musik og klappet en hel masse. Alle studerende og lærere var klædt i flotte kapper, og det hele mindede en del om noget, man har set i Harry Potter filmene.

graduation-birmingham-university

birmingham-graduation

Fredag gik turen videre til London, men det kan du læse meget mere om her på bloggen senere på ugen :)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!