På ferie i Oxford og Wales

I går kom jeg hjem fra en hyggelig tur til England, hvor jeg var for at besøge min kæreste. Her er lidt billeder fra turen.

Min kæreste hentede mig i Birmingham Lufthavn tirsdag aften, hvorefter vi kørte til det lille hyggelige hotel The Osney Arms i Oxford.

the osney arms Vores værelse på The Osney Arms i Oxford


Onsdag var vi inde og se optagelserne på Top Gear - læs mit indlæg om oplevelsen her.

Da vi kom tilbage til Oxford efter turen i Top Gear-studiet, tog vi ud og spiste english pie. Det er godt nok en speciel ret, men det var sjovt at prøve, og så hjælper det jo altid med en god øl.

English pie English pie og øl i Oxford


Torsdag gik vi på seightseeing i Oxfords vidunderlige gader, der er fyldt med gamle bygninger, som udgør Oxford University. Det er godt nok en helt fantastisk arkitektur, og så er det da vildt at tænke på, at universitetet er fra det tidlige 12. århundrede. Det var lidt som at være i en Harry Potter film, og faktisk er flere af scenerne fra Harry Potter filmene optaget i Oxford.

Bygning i Oxford War Memorial Garden at Christ Church i Oxford


Radcliffe Camera i Oxford Radcliffe Camera i Oxford


bodleian library Bodleian Library i Oxford, som er brugt til nogle scener i Harry Potter filmene


Efter at have vandret Oxfords gader tynde, tog vi til Bicester Village, som er et shoppingoutlet, hvor jeg fik købt to Ralph Lauren skjorter.

Shoppingoutletet Bicester Village i England Shoppingoutletet Bicester Village i England


Ralph Lauren skjorte Den ene af de to nye Ralph Lauren skjorter


Da vi var færdige med at shoppe, gik turen tilbage til Birmingham University, hvor min kæreste bor og går i skole. På vejen var vi lige et smut forbi Cadbury World, hvor vi fik købt lidt lækker chokolade.

Cadbury World ved Birmingham Cadbury World fyldt med masser af lækker chokolade


Fredag eftermiddag, da min kæreste havde fri fra skole, tog vi til en lille by ved navn Chepstow i Wales, hvor aftenen stod på bøf og drinks på hotellet.

boef og oel

IMG_5425

Lørdag blev både min kæreste og jeg ramt af influenza, så vi nøjedes med en lille tur hen til Chepstow Castle, som er en ruin fra en gammel borg, hvorefter vi tog tilbage til hotellet, hvor den stod på boblebad, sauna og dampbad, så vi kunne blive varmet godt igennem.

chepstow castle Chepstow castle i Wales


Aftensmaden stod på indisk mad med chili og hvidløg mod forkølelsen, men desværre hjalp hverken turen i spa eller den indiske mad.

indisk mad Indisk mad i Chepstow


Søndag da vi kom tilbage til min kærestes værelse i Birmingham stod den på ren afslapning. Om aftenen fik vi dog taget os sammen til at tage ud at spise running sushi med to af min kærestes bofæller.

syg i england Afslapning og sygdom i Birmingham


running sushi birmingham Running Sushi i Birmingham


I går mandag fløj jeg tilbage til København, og det var virkelig en hård flyvetur, da jeg fik rigtig ondt i ørerne pga. forkølelsen, og det føles stadigvæk, som om jeg har hovedet fyldt med vat. Det var virkelig en lettelse, da jeg efter en halv times forsinkelse endelig ankom til København. Jeg blev dog ikke i København særlig længe, da jeg i stedet tog med mine forældre hjem til Store Heddinge. Jeg har befundet mig på deres sofa med min dyne lige siden, hvor jeg håber på, at influenzaen snart vil drive over, for helt ærlig så er jeg virkelig ynkelig med både ondt i hoved, hals og ører, og det gider jeg altså ikke mere!

Jeg håber, at I har det godt derude.

Læs også: Julehygge i England

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!