Århus og 2 x fødselsdag


Siden sidst har jeg været en tur i Århus med arbejdet fra torsdag til fredag, hvor den blandt andet stod på lækker mad og enneagramkursus.


tre retters, middag, forret, dessert, hovedret, laks, steak, bøf, bearnaise, chokolademousse, banan, scandic, hotel, restaurant, restuarant, hotel scandic city, århus, aarhus
Laks, steak og chokolademousse på Hotel Scandic City

Da jeg kom tilbage til København fredag, gik turen videre til min veninde, Leela, og hendes tvillingebrors fødselsdag, hvor den stod på lækre vegetarburgere og masser af øl. Samt den lækreste dessert med hjemmebagt kage, hjemmelavet flødeboller og is. Aftenen stod herudover på masser af hygge og sjove spil.
vegetarburger, vegetar, burger, salat, øl, heineken, rodfrugter, burgerbolle

Lørdag tog jeg hjem til min Bedste for at fejre min onkels fødselsdag, og hun forkælede os med skøn lagkage og hjemmebagte boller til eftermiddagskaffen og til aftensmaden stod den på fasaner, brunkartofler, sovs osv. Det mindede mig om juleaften, så dejligt!


fødselsdag, lagkage, boller, fødselsdagsbord, familie, flag, dannebrog, lys, servietter, hygge

Læs også: Hyggelig fødselsdagsweekend med overraskelser

Søndag stod på sofahygge hos mine forældre, hvor jeg blandt andet begyndte på bogen "Verdens vinter", der er 2. bind i Ken Follets triologi om det 20. århundrede fra 1. verdenskrig til nu. "Verdens vinter" foregår i årene omkring Depressionen, Den spanske borgerkrig og 2. verdenskrig og efter at have læst de første 50 sider, lover det rigtig godt.  


verdens vinter, bog, ken follett, historie, roman, anden verdenskrig, 2 verdenskrig, 20. århundrede, triologi, 2. bind, andet bind, fortælling

Følg mig på Instagram eller Facebook

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!