Stormfuld sejltur til Skanör i Sverige

Weekenden har stået på miniferie på mine forældres båd til Skanör med mine forældre og Hans-Kristian, men vejrguderne har desværre ikke været med os. Vi skulle være sejlet fredag eftermiddag, men da det blæste en halv pelikan, blev vi i Hundige Havn, hvor den stod på en stor gammeldagsis og hjemmebio i bådens lille og hyggelige stue.

skanör

Lørdag morgen ved seks tiden var blæsevejret stilnet lidt af, men det var stadigvæk en tur med høje bølger og en del vuggen fra side til side. Heldigvis er vi alle fire ret søstærke. 3 1/2 time efter ankom vi til den hyggelige havn i Skanör i Sverige, hvor den stod på meget lækker fisk til frokost fra den lokale fiskebiks.

Trods regnvejr og blæst gik turen til den lokale købmand, da man jo ikke kan besøge Sverige uden at købe godis (bland selv slik), som er meget billigere i Sverige end i Danmark.

Eftermiddagen stod ellers bare på kortspil og afslapning.

Til aften fandt vi lidt læ og fik grillet lidt lækkert mad, og Hans-Kristian og jeg fik også gået en aftentur i den smukke natur, og så sluttede vi ellers aftenen af med at spille kort til kl. halv to om natten.

skanör

I dag, søndag, er blæsten desværre ikke aftaget, men faktisk blevet værre, så det føltes mere som en efterårsferie end en sommerferie. Heldigvis har vi varmt tøj med, så vi har fået set lidt af området, men det blev desværre ikke til strandtur og badning på de ellers smukke sandstrande, men efterårshygge med kortspil, te og frisk luft.

Nu håber vi snart, at vinden stilner af, så vi kan sejle tilbage til Danmark uden at sætte livet på spil, og samtidig nå at komme på arbejde i morgen tidlig.

God søndag aften til dig!

Læs også: Sommer i Skanør - børnevenlig strand, fisk og pastelfarvede huse

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!