Red Bull Cliff Diving 2013


I går stod den på Red Bull Cliff Diving. Min kæreste og jeg gik en tur ud til Operahuset for at opleve Red Bull Cliff Diving, hvor man kunne se verdens bedste klippeudspringere i 27 meters frit fald fra Operahuset. Det var helt fantastisk! Tænk en gang, at de sprang i fra Operaens tag med udsigt udover København og Amalienborg, det var virkelig en flot kulisse, og der var super mange tilskuere både på land og i vandet.
Red Bull Cliff Diving 2013, Redbull, Red Bull, Dive, Diving, klippe, udspringere, klippeudspringere, dykning, dykke, opera, opera huset, københavn, copenhagen, operaen, 27 meter, frit fald, udspring, svømning, svøm, havn, vand, københavns havn, sommer, 2013
Jeg blev virkelig imponeret over klippeudspringerne, der havde fuld kontrol over deres krop og lavede skruer og saltomortaler igennem luften for så at lande helt lige med fødderne først i Københavns havn. Det så helt vildt ud, og de var superdygtige!

Det gjorde det ikke dårlige, at det var Simon Jul, der var showets vært, som gang på gang fik publikum til at bryde ud i latter.

Til slut fik Operaen også besøg af "Superman", der svævede igennem luften iført rød kappe.

I dag står den på Sankt Hans aften, som bliver fejret til en af mine venners 25 års fødselsdag, så det skal nok blive hyggeligt. Rigtig glædelig Sankt Hans til dig.

Du kan følge min blog på Facebook her >

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!