Skøn venindeaften


Min lejlighed er stille, mørk og tom, men alligevel er det som om, at den stadig summer af latter og tøsesnak. Indeni er jeg fyldt op med lykke, og jeg glæder mig over en fantastisk venindeaften. 

Det er kun et lille øjeblik siden, at mine veninder forlod mig til fordel for deres senge. Jeg er også selv krøbet i min med det største smil på læberne, for jeg har virkelig de bedste veninder, man kan ønske sig. 
kylling, rodfrugter, grøntsager, spidskål, honning, squash, rødbede, gulerød, chicken, løg, hvidløg, mad, aftensmad, middag
Aftensmaden stod på bagte grøntsager, kylling og spidskål med honning

Vi er fem veninder, der stadig holder sammen siden gymnasietiden, og det er syv år siden, at vi startede med at hænge ud sammen i 1.g. Der er sket meget siden, men vi har formået at holde sammen i tykt og tyndt, og de har været en del af mine sværeste ungdomsår. Vi har festet, vi har grint, og vi har grædt, og jeg ved, at de altid vil være der for mig, ligesom jeg altid vil gå igennem ild og vand for dem. De kender mine dybeste hemmeligheder og mine pinligste historier, og jeg stoler på dem mere end noget andet. De er den familie, jeg selv har valgt!   

Jeg er så stolt af dem alle fire, der på hver deres måde, kaster sig ud i livet fyldt med mod og livsglæde. De inspirerer mig, giver mig troen på mig selv, og giver mig lyst til at være, den jeg er, for på trods af vores forskelligheder, så accepterer vi hinanden og hinandens særheder, som dem vi er. Og en ting er sikkert, når jeg er sammen med dem, så er jeg så meget mig selv, som jeg overhovedet kan være.
Veninde, citat, girlfriends, quotes, girlfriend, veninder, bedste, bff, love

Jeg falder helt sikkert i søvn som en meget lykkelig pige i dag. Sweet dreams <3

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!