Girls Night Out og loppemarked


Lørdag aften var jeg med to af mine veninder til Girls Night Out på Zefside. Butterfly event står bag konceptet, og det går ud på, at du og dine veninder kan starte byturen for kun 179 kr. pr. person. Man får alt det sushi, man kan spise og alle de bobler, man kan drikke. Der medfølger også en valgfri drink fra drinkskortet samt god stemning med en masse andre piger og en dj, der spiller op til fest. Det er et supergodt koncept, og jeg vil helt sikkert holde øje med tilbuddene fremover på tilbudibyen.
girls night out, zefside, lørdag, diskotek, sushi, champagne, veninder, event, bytur, fest, dj,

Jeg var heldigvis fornuftig og gik forholdsvis tidligt hjem, så jeg var klar til søndag morgen, hvor den stod på loppemarked på Islands Brygge. Min veninde og jeg havde købt en stand til 150 kr., og efter 8 timer havde jeg solgt meget bedre end forventet. 
loppemarked, shoppe, shopping, stand, sælge, handle, bryggen, islands brygge, marked, sommer,

At tage på loppemarked er en super måde at få ryddet op i sine ting på, og i stedet for at smide tingene, du ikke længere bruger, ud, så kan du sælge dem billigt til andre, der kan bruge dem. På den måde tjener du lidt til nogle nye sager, og hvis du selv er på udkig efter noget, så er det virkelig en god måde at gøre et godt kup, da der er mange, der sælger gode og ubrugte varer rigtig billigt. 

Følg min blog på Facebook her >

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!