Sommer og anmeldelse af Fast & Furious 6


Kæresten er kommet hjem efter ni måneder i USA, jeg har ferie, og den står på total sommerhygge. God mad, filmhygge og en tur på mine forældres båd er, hvad de sidste par dage har budt på, og jeg er glad, og livet er skønt! 

Læs også: Ferie og forkælelse

Ponte Vecchio, restaurant, islands brygge, bryggen, italiensk, mad, aftensmad,
Lækker mad på Ponte Vecchio på Bryggen
Hundige havn, sommer, båd, vand, hav, sejl, motorbåd, sol,
Skøn sommerdag i Hundige Havn
softice, is, hindbær, jordbær, sommer, sol, dessert,
Softice med friske hindbær og jordbær

I går var min kæreste og jeg inde og se "Fast & Furious 6", og jeg synes faktisk, at den var bedre end forventet. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket, da jeg opdagede, at der var to danske skuespillere med, Thure Lindhardt, som jeg er stor fan af samt den danske bodybuilder Kim Kold, der spillede skurk. De gjorde det begge rigtig godt, selvom jeg ikke helt forstår, hvorfor Kim på et tidspunkt snakker dansk i filmen?


"Fast and Furiuos 6" er action i bedste stil, og selvom de sindsyge stunts til tider virker overdrevet og langt over menneskeligt niveau, så gør det egentlig bare filmen ekstra fed, og jeg er imponeret over, at sjette film i rækken egentlig nok er den bedste af dem alle.

"Fast and Furious 6" er den perfekte film at se sammen med sin kæreste, da de formår at blande hæsblæsende action sammen med kærlighed og romantik, og så er der biler og damer til fyrene og en sød Paul Walker til pigerne.

Det kommer lidt bag på mig, men jeg vil give "Fast and Furious 6" fem ud af seks stjerner, for den både skræmte mig, imponerede mig, rørte mig, fik mig til at grine og underholdte mig hele vejen igennem, og så jeg har lyst til at se den igen.



Hvad synes du om "Fast and Furious 6"?  

Du kan like min blog på Facebook her >

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!